Doma sa mi objavila stavebnica tohto mileho auta, v krabicke bol ako tak naznaceny motor, ktory som sa rozhodol skusit troska dorobit a ponechat otvorenu kapotu. Cele je to taky moj ulet do sveta techniky tak to prosim berte s rezervou.
A je to prvy model na ktorom som si vyskusal sidolux
Pekná kára, hlavne sa mi páči odtieň olivovej a veľmi pekne spravený motor . Ja by som ešte asi pozosvetľoval stredy plôch, ale to je čisto vec vkusu, hlavne pokiaľ sa jedná o auto.
Máš to pekné ale ešte by si mohol dorobiť nejakú patinu na sedadlách...sú ako fungl nové... jo a zaprášenie skla si spravil dobre,ale oproti ostatku kapoty sa mi zdajú až príliš špinavé,už si pýta aj zvyšok rámu zaprášit
sedadla som sa snazil uspinit, a rozbit olejmi, na fotkach to moc nevidno, v reali je to cosi lepsie, co sa tyka zaspinenia povrchu to som tiez skusal zhora, zdola, z predu aj zozadu, pigmentami ale nejak som s tym furt nebol spokojny tak som to vzdy poumyval, inak suhlasim ze oproti oknu je zbytok asi moc "cisty" , nevedel som najst tu spavnu hranicu, bud to bolo malo alebo vela....skusim s tym cosi este spravit, min. kolesa asi trosku zaprasim