Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

KATUšA 1/35

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: KATUšA 1/35

Příspěvekod aiden » 27 srp 2008, 09:43

já to měl vymyšlený jinak:...katuša jede do boje :grin: ale stane se porucha motoru tak zajede ke kraji vozovky aby mohla projiždet jiná vozidla,posádka vystoupí,"zmizí".Rusové bitva prohrají tak tím stejným uzemím kde je opuštěná katuša procházejí němci...!..tak že z opuštené katuše opět udělám pojízdnou,koupím rusi,něco vymyslím a udělám dio.!..ale až za moc moc dlouho :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...ale jedno mi je pořád divný!!...hráli jste někdo někdy BatlleField 1942?..tak na mapě mám dojem kursk 1943 jezdí normálně katuši!!!...proto mi to pořád přišlo normalni "Katuša ww2" ale koukám že hrám se nedá mioc věřit :P
finished; TIGER 1/48 tamiya viewtopic.php?f=7&t=58756
aiden

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fíkus » 27 srp 2008, 09:50

aiden píše:já to měl vymyšlený jinak:...katuša jede do boje :grin: ale stane se porucha motoru tak zajede ke kraji vozovky aby mohla projiždet jiná vozidla,posádka vystoupí,"zmizí".Rusové bitva prohrají tak tím stejným uzemím kde je opuštěná katuša procházejí němci...!..tak že z opuštené katuše opět udělám pojízdnou,koupím rusi,něco vymyslím a udělám dio.!..ale až za moc moc dlouho :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...ale jedno mi je pořád divný!!...hráli jste někdo někdy BatlleField 1942?..tak na mapě mám dojem kursk 1943 jezdí normálně katuši!!!...proto mi to pořád přišlo normalni "Katuša ww2" ale koukám že hrám se nedá mioc věřit :P

Až na to, že jde o poválečnou mašinu, tuším že výroba začla 46 - 48 následně se přejmenoval závod na Leninovy závody, místo Stalinovy a byl tu ZIL, což je už kapku jiná kapitolka
A doplň si znalosti, kaťuša je záležitost celoválečná, todle Tě zmátlo tím, páč tadle kabina je pro laika podobná na emerický "Študebakery" který byly za války + mrtě dalších podvozků.
A kde je Fifinka...?
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... okou%C5%A1
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=121&t=23403
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... t=Frydrych
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=57&t=24595
viewtopic.php?f=58&t=30564&start=0
Fíkus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chinaman » 27 srp 2008, 13:35

.
Naposledy upravil chinaman dne 22 srp 2009, 11:22, celkově upraveno 1
chinaman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod aiden » 28 srp 2008, 09:15

chinaman píše:Neviem ako Revell ale originálna Zvezda mala aj Vietnamskú kamo.Čo tak ten istý dej,len opustená Vietnamcami a prechádzajúci Amíci.Toby bola kombinácia!Len by bolo pozriet či je tá kamo reálna,ja som to ešte nezistoval.

hmm...taky jedna z možností!...škoda že už krabici od modelu ani plastové rámečky ani dekály ani plánek nemám!! :shock: ..
a ty prosím tě pár foteček té vietnamská katuši nemáš??? :wink:
aiden

• Odpovědět s citací

Příspěvekod chinaman » 28 srp 2008, 19:36

.
Naposledy upravil chinaman dne 22 srp 2009, 11:22, celkově upraveno 1
chinaman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod aiden » 30 srp 2008, 12:44

aiden píše:...škoda že už krabici od modelu ani plastové rámečky ani dekály ani plánek nemám!!

nejvíc blbý je to že už k tomu práve nic nemám!!!!!!!!..ta fotka je dobrá ale kdybych ji chtel delat takhle tak bych ji musel dost přestavet!..a chtel bych neco z války!..mrknu se na net ale moc si toho neslibuji!..jinak dik! :)
aiden

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky