skvělá práce kéž bych i já... ale přesto že zakopanej voják je skvělej nápad a provedení je perfektní tak mi tam nějak neštimuje a připadá mi to přeplácaný
1. Fotka je ve Squadronu na StuGy, taková menší a Bussard je celobílý (barva, sníh?) a má na sobě nějakou tmavou plachtu, která překrývá přední část nástavby a vrch štítu děla.
2. Ten borec s kulometem se moc Esci nepovedl, proto je v zákopu, aby nebyl v reálu tak moc vidět. Z hlediska časového nevím, jak dopadnul Bussard, takže možnost setkání této zbraně s ním nevylučuji.
3. Chtěl jsem ho tam mít z důvodu prosté logiky. StuG-IIIB kulometnou výzbroj neměl, takže předpokládám, že krycí palba někoho s kulasem při bojích na menší vzálenosti se postupující pěchotě hodí. Tvar zákopu je dán velikostí rámečku, do kterého jsem to umístil, v reálu by byl jiný. Ale abych z toho vyklouznul se ctí, tak to zdůvodním tak, že povaha terénu, která je pokryta palebným polem kulometu zabraňuje výskytu Rusa v jiném směru, než je palebné pole kulometu. Vzhledem k tomu, dioráma toto neznázorňuje, tak mi někdo dokažte opak.