Ta bábovka je myslím od Goffy. Hlavně má divnou barvu vypadá to fakt jako chleba nebo tak něco ale už ji tam nech. Model se mi líbí moc i kamufláž. Je taková netypická. A ten "křovinořez" je přímo z modelu, nebo doplněk či samovýroba?
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Postaveno dobře a na to, že si to postavil podle návodu, ti nikdo nic nemůže říct. Ale někdy neuškodí prohlídnout si fotku skutečnýho vozidla, protože tuhle camo dragon neskutečně dojebal.
KPM Slaný Modeláři hlašte případy lichvy a předražování!
No pokud jde o známý stroj tak jasně, ale fotky se dost špatně shánějí pokud nemáš doma stohy publikací. A výrobci stavebnic i když se snaží napodobit známou mašinu, většinou to zprzní stejně. A bokorysy v knížkách ti taky moc nepomůžou, protože je v každý trochu jinej. Známe všichni polský bokorysy. Nevim kam na inspiraci chodí, nebo jestli před malováním hulej......
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Jasně, kamufláž dělám podle plánku, i když mám doma nějaké publikace od Concordu. Tohle je můj třetí Sherman a počítám s dalšími. Je to taková moje úchylka. Ten křovinořez je ze stavebnice z leptu.
Vždy musíš při položené bagáži dodělat uchycení. Nemůžeš tam ty bedny a pytle jen tak položit. Šlo by to z mašiny už při nastartování! Týká se to předku a pancíře nad motorem. Zajdi v květnu na zahajovačku do Lešan a uvidíš jak tank vyvádí už v menším terénu.
Ďíky moc, velice tleskám a klaním se ...opravdu povedené kousky. Chtěl bych poprosit, zda-li by bylo možné zaslat mi na mailík více fotííí Shermíků. Na uvazování bagáže jsem si do teď netroufl, ale asi je čas zkusit to.
Ahoj Radku, moc pěkný Sherman, plánuju také sbírku ale v 1/48. Tu bagáž bych napustil tmavější olejovkou a udělal výraznější dry-brush (oživí to) Toť můj názor, jinak je to povedený model. Vojta