Konečně dokončeno. Vše již bylo napsáno v rubrice rozestavěno. Díky Tomovi alias Černému Hugovi za opravu poklopů a nýtů na střeše , já bych to nedal. Obtisky jsou od CMK.
Přílohy
Naposledy upravil Bobanski dne 09 bře 2025, 15:43, celkově upraveno 1
No zrovna na ty linky by to chtělo jinou, pevnější ruku A možná krapet tmavší hnědou. I když na černobílých fotkách ta linka není moc kontrastní. A až posléze jsem zjistil, že vlaječky byly v reálu plechové. Ale jiné nemám, ty co byly v HB, mají posunutý soutisk. Takže je nechám tak.
Souhlas...patina je tak akorát a taky si myslím, že je to jeden z tvých nejlepších Bobe... až by mě to lákalo zkusit tenhle kousek taky, ale na tu kamufláž bych asi neměl ani morál, ani ruky...
Hotovo, další vozidlo naší armády do sbírky. Nechtěl jsem, aby to byla zelená nuda, ale moc jsem toho nevymyslel. Hodně jsem laboroval se zelenou, snažil jsem se o ten "správný" odstín. Nakonec jsem zvolil olivově zelenou ATOM RLM71. Stejně to foťák změnil... Stavba byla v pohodě, stavebnice je suprová, pásy jsou funkční a dají se sestavit klik-klak, práce na půl hodiny. Prostě paráda. Ještě dobarvím sklíčka na periskopech.