stavebnice sama o sobě je hodně dobrá a nevyžaduje prakticky žádné extra zásahy a úpravy, sem tam nějaké drobnosti, lepty nejsou vůbec potřeba. Set od BD vykazoval již nějaké vady v odlévání a potrhání silikonových forem, takže bylo třeba opravit přesahy linek, odfrézovat spodní části pytlů, aby vše sedlo a pytle bylo nutno ještě oddělit od sebe, byly hnuté a neseděly a pak vše opravit, úpravy v tomto ohledu byly náročnější a zabraly chvilku práce, provázky byly polámané, ty rovnou sundavám a stáčím 2 tenké drátky, což dokonale imituje předlohu, výsledek bude vidět na foto
základ barvení, pole jsou ostrá, pomocí maskolu, což se projevilo jako průšvih, v zadní části jak jsou filtry a potrubí, tak se mi tam schoval do škvír při dolování doslo k poškození barvy, ale nakonec šlo vše opravit a patina vše schovala, povrch předlohy je dost členitý, barvení jsem dělal mírně modulačně po nabarvení a opravách jsme zvýraznil povrchové detaily
pak došlo na vystínování bagáže a trochu weatheringu na povrh jako zaprášení atd. + wash, ten byl hodně náročný, vzhledem k nanáčení lokálně as členitému povrchu, bylo to asi několik dní po několika hodinách
Čtvrtková technika není můj šálek kávy,ale nejen tohle je excelentní práce-gratuluju! Jinak v Aši na radaru na Skřivánčáku jsem prožil skoro dva roky vojny.