Pozrel som si aj stavbu. Tank je OK. Aj ked na moj vkus stale predsa len dost leskly.
Ta podlozka to ale kazi. Stale mi to pripada dost hrackarske. Cim si robil tu travu? Tie kriky vyhod uplne. Skus tam radsej dat suchy korienok, ktory to cele priestorovo zdvihne, mozno nejaky kamen. Ta cesta je uplne nerealna. Chyba tam prechod do okolitej travy.
Co islo pred tymto tankom a kedy? kolaje su hlboke, mokre (?tmava farba), a trava? Pri takomto prevedeni by asi bolo potrebne, aby tie stopy boli plne zmesi trava-hlina-bahno.
Ja som sa tiez vratil po rokoch k modelom, takze nekritizujem. Iba som vyjadril svoj nazor
Sem rád za Tvůj názor. Ty chyby už mi právě vyčítali. Už to ale takhle nechám být. Musel bych jí dělat celou udělat znova.
Tráva je statický posyp. Keříky jsou z mořských řas + koření. Celé je to pak přefouklé Tamiya Buff. Teď už bych to dělal jinak. Chybama se člověk učí.
Jinak můj myšlenkový pochod co se týče těch kolejí byl asi takový, že jde o nějakou step v rusku po které se přesouvá kolona tanků před rozvinutím do útoku. Proto ta natočená věž, která míří k předpokládanému směru objevení nepřítele.
If the facts don't fit the theory, change the facts.