Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dana vz.77 Hobby Boss,1/35

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Dana vz.77 Hobby Boss,1/35

Příspěvekod Renda » 09 pro 2016, 14:45

Jasně, tak já nestavim jen civilní auta, mám záběr i v technice, nebo v letadlech. Dokonce jsem bodoval i techniku. Ale to je jedno. Prostě beru modelařinu po staru - shoda s předlohou. A studium a stavba podle podkladů a fotografií.
Tady jsi popustil uzdu fantazii moc, ale model je tvůj. Jen jsem napsal názor na něj.
Ještě nakonec - víš jistě, že to JZD mělo Danu na orbu polí? :white:
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Vaněk » 09 pro 2016, 15:09

"Waw ale si my naložil :D Renda ,čo k tebe dodať,ako je známe zo sekcie auta ,ty hrdziaky nemáš rád,neviem či si zaujatý voči luďom ktorý si spravia model inak ako by si chcel ty,čiže leštenku,lebo si zatial jeden " z mála" ako píšeš, komu ta hrdza vadí čo ma utvrdzuje v tom že si ju asi nevieš spraviť..."

Ty si, mistře světa, procvič psaní i/y v osobních zájmenech než se budeš pouštět do podobně arogantních ataků...
A abys viděl, že Renda není sám, kdo si to myslí, ale byl zatím sám, kdo ti to napsal: Ta rez je totální nesmysl... Jasně, stav si modely, jak chceš, třeba červené se žlutými puntíky, ale buď připravený i na kritiku a na to, jak se s ní vyrovnat...
Petr Vaněk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pablooo » 09 pro 2016, 16:35

Petr Vaněk píše:"Waw ale si my naložil :D Renda ,čo k tebe dodať,ako je známe zo sekcie auta ,ty hrdziaky nemáš rád,neviem či si zaujatý voči luďom ktorý si spravia model inak ako by si chcel ty,čiže leštenku,lebo si zatial jeden " z mála" ako píšeš, komu ta hrdza vadí čo ma utvrdzuje v tom že si ju asi nevieš spraviť..."

Ty si, mistře světa, procvič psaní i/y v osobních zájmenech než se budeš pouštět do podobně arogantních ataků...
A abys viděl, že Renda není sám, kdo si to myslí, ale byl zatím sám, kdo ti to napsal: Ta rez je totální nesmysl... Jasně, stav si modely, jak chceš, třeba červené se žlutými puntíky, ale buď připravený i na kritiku a na to, jak se s ní vyrovnat...

Ty si asi učitel slovenčiny,keď ťa vytáča ako píšem ,tak to nečítaj,prdne ti cievka a budeš ťahať nohu.Zas ďalší čo nečíta to čo som napísal,neni som žiadny profík a Rendu rešpektujem ako pána modelára videl som jeho prácu na leštenkách.
Neurážam sa ,je mi to jedno ja si idem svojím smerom ...
Naposledy upravil pablooo dne 09 pro 2016, 17:01, celkově upraveno 1
pablooo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomas 77 » 09 pro 2016, 16:36

Tak mě osobně se to zamlouvá ,jsem sic též zaměřen na reálnější shodu s předlohou ,ale jako nápad je to dobrý.Na bodovačku stejně autor nepujde ,tak co.
Danu bych vubec neřešil...ta je už od výrobce na pikaču.Ale ty kola bych fakt nějak předělal ,když už to má vypadat jako 50 let stará odloženka (:)
Tomas 77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pablooo » 09 pro 2016, 16:40

Tomas 77 píše:Tak mě osobně se to zamlouvá ,jsem sic též zaměřen na reálnější shodu s předlohou ,ale jako nápad je to dobrý.Na bodovačku stejně autor nepujde ,tak co.
Danu bych vubec neřešil...ta je už od výrobce na pikaču.Ale ty kola bych fakt nějak předělal ,když už to má vypadat jako 50 let stará odloženka (:)

kolesa budem prerábať určite,stále sa učím snažím sa ísť iným smerom , niečo podla predlohy a niečo podla svojej fantázie ;-I
pablooo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pablooo » 09 pro 2016, 16:55

Renda píše:Jasně, tak já nestavim jen civilní auta, mám záběr i v technice, nebo v letadlech. Dokonce jsem bodoval i techniku. Ale to je jedno. Prostě beru modelařinu po staru - shoda s předlohou. A studium a stavba podle podkladů a fotografií.
Tady jsi popustil uzdu fantazii moc, ale model je tvůj. Jen jsem napsal názor na něj.
Ještě nakonec - víš jistě, že to JZD mělo Danu na orbu polí? :white:

Autá som od teba videl ,o technike neviem,nezisťoval som,moja chyba a o to práve ide ja som nebol vychovaný na starej škole ja som samouk,niekedy nechápem čo za veci sa tu riešia,napr listy,mne to príde trocha absurdné,pre vás zo starej školy musí ten list vyzerať
presne tak aký rastie v Líbyi,pre mňa je to nepodstatný detail.Ospravedlňujem sa ti ak som ťa urazil nebolo to mojím úmyslom ;-I
pablooo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 09 pro 2016, 18:51

Ne, v pohodě, jen poukazuji na věci, který mi nesedí. Nátěr už nech, s tím asi nic neuděláš. Příští model udělej třeba tak, že po zakoupení si řekni, jak by měl model vypadat a já si pak poschánim fotky a snažím se jich držet a postavit to podle nich.
A nebo to napiš hned do úvodu, že se to nezakládá na nějaké existující předloze.
Já to vše spíše směřoval na chválící kolegy a na ty chybky ti nikdo nic nenapíše a to je asi blbě.
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomas 77 » 09 pro 2016, 19:44

Jo ,to co napsal Renda je též pravda ,ale hoši...dnes to řeší pouze hrstka modelářu.Nedávno jsem se přesvědčil i u slavného Miga....Džžiméééneze .
A né jen ten ,i plno fajne super slováku (:) ,povrchovka sic super ,ale chyby u stavebnice neřeší.Tak kam se tedy posouváme??Už to není o modelařině...ale o povrchařině :paint:
Mám rád španěláky ,ale i zároven nějakou shodu s předlohou.
Tomas 77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 09 pro 2016, 20:26

Chce to od všeho trochu. Mix.
Osobně mám rád decentně ušpinené stroje. Ono věrohodně ztvárnit omšelý a rezavý povrch je sakra umění.
#TeamFoltýn
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloslav » 09 pro 2016, 21:38

Taky mám rád španěláky, hlaně fógly s houskovým knedlíkem :grin: :grin:
Miloslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pablooo » 09 pro 2016, 22:04

Renda píše:Ne, v pohodě, jen poukazuji na věci, který mi nesedí. Nátěr už nech, s tím asi nic neuděláš. Příští model udělej třeba tak, že po zakoupení si řekni, jak by měl model vypadat a já si pak poschánim fotky a snažím se jich držet a postavit to podle nich.
A nebo to napiš hned do úvodu, že se to nezakládá na nějaké existující předloze.
Já to vše spíše směřoval na chválící kolegy a na ty chybky ti nikdo nic nenapíše a to je asi blbě.

Ďakujem za radu ;-I ,ďalšie modely čo mám na stole sa budú určite zhodovať s predlohou...
pablooo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Vaněk » 10 pro 2016, 15:02

Pablooo: Na "si my/mi naložil" fakt nemusim být učitel slovenštiny... Lep si co chceš a jak chceš, ale když s tím půjdeš ven, tak se příprav, že ne každý ti bude klepat na rameno, jaký jsi borec - to ale vůbec neznamená, že ostatní to neumí. Tak to neřeš osobně a ber to jako užitečné rady těch, co fetují modelářské lepidlo už pár desítek let... :-D
Petr Vaněk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pablooo » 10 pro 2016, 19:31

Ďakujem za koment ;-I
pablooo

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky