Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Prvotina

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Prvotina

Příspěvekod David Andrýsek » 23 srp 2016, 19:21

Vždyť to je ale ono.. o to přeci jde... o tu zábavu... já jsem nehodnotil tu práci jako činost jako takovou... jen ten model... A ten downův syndrom to bylo jen rozvedení vlastností té potencionální posádky... rozhodně to nebylo směrem k vám nebo k té práci... nebylo v tom nic osobního nebo útočného. Neříkám, že jste se urazil nebo, že já na to reaguju omluvně... já jen ať nedojde k omylu z něčí strany ;-I
David Andrýsek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod delict » 24 srp 2016, 08:50

já myslím, že máte dost slušný potenciál stavět moc pěkné modely, pokud vás to bude bavit.
nenechte se odradit, zdejší komunita je opravdu odborná (se vším co k tomu patří :D )
delict

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kuvajtan » 24 srp 2016, 17:33

Chalani určite sa sem prídem občas na Vás mrknúť a hlavne mi nevykajte a uražlivý som rozhodne neni. Ja som taký večne nedospelý týpek. Smekám pred Vami a nech sa Vám darí.
kuvajtan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kuvajtan » 25 srp 2016, 09:56

Mám ešte prosbu. Ak by som sa rozhodol ešte nejaký ten modelček skúsiť akého výrobcu si mám vybrať? Jasné že bez ohľadu na cenu. Ďakujem
kuvajtan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod delict » 25 srp 2016, 11:06

kuvajtan píše:Mám ešte prosbu. Ak by som sa rozhodol ešte nejaký ten modelček skúsiť akého výrobcu si mám vybrať? Jasné že bez ohľadu na cenu. Ďakujem

záleží jaké měřítko chcete stavět, kolik peněz jste ochoten za něj dát a tématické zaměření.

tady je relevantní vlákno model tanku pro začátečníka

souhlasím s kolegy, tamiya nebo trumpeter 1:35 jsou velmi vhodné, ale postavit se dá všechno :)
delict

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kuvajtan » 26 srp 2016, 08:13

Ďakujem za radu. Pravda postaviť sa dá všetko. Teda vy postavíte všetko. Neviem či som už dočista debil ale spýtam sa vás. Kamoš mi daroval model T34/85 v mierke 1.35 od firmy ZVEZDA. Je možné že jednotlivé diely k sebe nepasujú? Mám mu to vrátiť alebo som len ja pako?
kuvajtan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod delict » 26 srp 2016, 09:34

kuvajtan píše:Ďakujem za radu. Pravda postaviť sa dá všetko. Teda vy postavíte všetko. Neviem či som už dočista debil ale spýtam sa vás. Kamoš mi daroval model T34/85 v mierke 1.35 od firmy ZVEZDA. Je možné že jednotlivé diely k sebe nepasujú? Mám mu to vrátiť alebo som len ja pako?

nic nevracet ! :D

pokud jde o tento model: https://www.scalemates.com/kits/136781- ... 33-t-34-85
je dost možné, že bude třeba tmel, aby k sobě díly lícovaly, ale v recenzích jsem žádné problémy nenašel. pomohly by fotky probémových míst nebo dílů.
můlžete si také založit nové vlákno v plastikové modelářství/technika/rozestavěno a podle vzoru ostatních tam řešit problémy se stavbou, určitě tam bude někdo, kdo o tom ví víc..
delict

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Robert Horáček » 26 říj 2016, 17:31

Máš hezky udělaný to oloupání, ale příště bych ho nedělal tolik.
A doporučil bych si dát pozor na čistotu stavby, na některých místech je vidět nezačištěná dělící rovina, což dojem z modelu zbytečně kazí...
ADSTANTES

Rozestavěno: Supermarine Type 300 (CMR), Spitfire F.22 (Airfix),
2014: Spitfire LF Mk.IXe, A-4G Skyhawk, Whippet Mk.A
2013: Corsair Mk.IV, MiG-21PF, Pink Panther, Zlín Z-142, Vulcan B.2, Daimler Armoured Car, Churchill Mk.IV, Seafire Mk.Ib,
2012: Centurion Mk.11LR, Praga AH-IV-Sv, Praga AH-IV-R, M22 Locust, Challenger 1, MQ-9 Reaper
Robert Horáček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavel Tureček » 26 říj 2016, 18:08

Jestli můžu vstoupit do debaty tak všechny modely T 34 od Zvezdy jsou slušné modely. Už jsem ho stavěl. Nějaké drobnosti se sice najdou ale není to nic co by se nedalo zvládnout. Jen ty gumové pásy jsou nepoužitelné tak pokud by jsi měl zájem mohl bych Ti věnovat plastové od Academy. Kontakt přes SZ.
Pavel Tureček

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky