Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Saint Chamond, 1/35,HB

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Saint Chamond, 1/35,HB

Příspěvekod zbynek.skopan » 18 dub 2016, 08:38

síra píše:Milý Dano,
ano každý má právo zde vyjádřit svůj názor a pokud se mu něco nelibí tak i kritizovat, ale mělo by to mít nějakou formu, slušnost a i opodstatnění. Kritika by měla být o tom, že autorovi pomůže a ukáže mu co je špatně. To se bohužel nedá říci tvých výlevech.

Já si myslím, že by z Dana měli udělat moderátora, on by to tady už pročistil.. :grin: :grin:
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod matto » 18 dub 2016, 12:35

možno sa mýlim ale fotky mi prídu že sú robené s bleskom a ten veľa vecí vytiahne. určite to poznáme viacerí :)
matto

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 18 dub 2016, 14:41

No mě se to velmi líbí. Nafocené je to úúúplně napikaču,....kus to bliknout navečer/podmrakem při měkkém slunci venku - bez blesku. Taky je kvalita jpeg komprese katastrofická. Ale model je dle mě udělaný velice hezky a reálně, tedy v rámci toho jestli mohu soudit. Líbí se mi provedení bahna na pojezdech. To je pecka celkem. Jinak souhlas se sírou, někde je to moc, někde chybí,..ale celek vypadá dost dobře!

Trošku nastudovat fotky,....a paráda!
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Egerman » 18 dub 2016, 16:08

Já se teda přiznám, že ode mne taky žádný model neuvidíte, protože díky svému handicapu jsem rád, že si něco splácám do vitríny. Ale přesto bych si dovolil k modelu napsat pár řádek. Nakonec svíčkovou taky neumím, ale dobrou poznám. Jednak díky autorovi za rozšíření mého duševního obzoru, protože o existenci tohohle monstra jsem neměl tušení. Podle mého názoru je to slušně udělaný model, nakonec autor píše, že to pojal jako zkušebku. Líbí se mi to zablácení podvozku, docela věrně to odpovídá zablácení podvozků pásových strojů v povrchových dolech na kaolin a myslím, že i ten stroj z poslední Dolinem vložené fotky by v barvě vypadal podobně jako tento model. Takže u mě dobrý 8-)
„Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností,“ nositel Nobelovy ceny Bertrand Russell.
Egerman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Leo Hajtinger » 19 dub 2016, 14:18

Dano Horvath píše: preto argumenty typu L.H. "komu sa nepaci nemusi pozerat" neakceptujem, kazdy ma pravo na svoj nazor, vyjadrit ho.. pokial autor a spol somnou nesuhlasite, zily mi to netrha

=;

Bože môj on to neakceptuje. Správaš sa ako keby si bol majster sveta. Ty si taký typický internetový frajer. Plná huba kecov a výsledok žiadny. Prečo ma neoslovíš celým menom? Bojíš sa alebo čo? Príď na Bulldogfest do Liptovského Hrádku, hneď sa s tebou porozprávam medzi štyrmi očami. :wink:
Daniel Hajtinger, 25 rokov
Rozrobené:T-34/85, Magach 2
Dokončené:T-55A, IDF Sho't kal ,Tatra 148 CAPL-15, Tatra 815 VT
Leo Hajtinger

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Agnar » 22 dub 2016, 14:39

Ty kráso.. po čase vlezu na MF, mrknu na téma o prvoválečné štice. Rozkliknu, pokochám se příjemně postaveným modelem a v diskusi zase ten nýmand z vesnice Pako Horváth.. Na něj vůbec nemá cenu reagovat..

Model pěkný, neokoukaná předloha, myslím, že jsi se s tím popral velice slušně.. (taky si sakra asi nějakou prvoválečnou plechovku obstarám) ;-)...
člen štětečkové galaxie č. 8
Agnar

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky