Model Dragon Smart kit , všchny camo barvy, washe, filtry a pigmenty od AK Interactive.
Pavel Krýzl píše:Panther....prostě krása.Jen otázka.Jak se pracuje s barvami AK?Myslím tlak,ředění...
Pavel Krýzl píše:Díky za odpověď.Sám mám Ak-čka na stole,chystám se na první použití a mám z nich trochu respekt.Jen trocha tajemství z Tvé kuchyně-nedá se zabránit zasychání na jehle přidáním origo ředidla?Poměr?A prosím,jaký tlak na kompresoru,popř srovnání s jiným výrobcem barev by nebylo?Chápu,že každý modelář si to své chrání,popř. sto odpovědí nenahradí jednu zkušenost,ale ty Tvé Panthery prostě "žeru" a těším se na další.
Pavel Krýzl píše:Děkuji za odpověď.Vím,zkoušet,zkoušet,ale tady mám alespoň podrobný návod.I na mě čeká Jagdpanther-tamka v 1:35.Takže ještě jednou díky za radu,za pomoc.
Miloslav píše:Pavel Krýzl píše:Panther....prostě krása.Jen otázka.Jak se pracuje s barvami AK?Myslím tlak,ředění...
Řekl bych to jednoduše, na ho..., ale dělal jsem to se starým kompresorem.
Vadí mi to, že barva neustále schne na jehle a nestříká to. Toto platí pro tenké a slabé nástřiky, což na kamufláže je asi to nejdůleřitější.
Ale výsledek stojí za ty nervy. Oni mají ty odstíny opravdu udělaný excelentně.
Mám před doděláním PantherAusf.G # 215 (DB production), která má zase jiné odstíny a je to fabrická Ambush.
Na tyto kamufláže jsou barvy super
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník