Predloha parádna. Čistota stavby - exelent. Predpokladám, že keď si to dal do galérie hotových modelov, tak už patinovať nebudeš. Škoda. Aspoň jemnú (nejaký ten wash a prach) by si to zaslúžilo.
zakladna je zaprasena/aj ked to moc nie je vidiet/ a aj to je podla fotiek vela. robim techniku cs armady kde boli systemy PVO jedny z nautajovanejsich a logicky aj naujdrziavanejsich. robil som to podla podobnych foto ako prikladam.a tam nic take nvidim. robim modely podla zamerania mojej zbierky a nie ze si iba vyberam take predlohy ktore su pekne na oko.ak bude robit niekto tento system z arabsko-izraelskych vojen moze sa samozrejme viacej realizovat.
V tom prípade beriem všetko späť. Teda presnejšie len tú časť o patine . Lebo predloha je fakt parádna a o čistote stavby ni nehovorím. Keby som nevidel tú fotku, tak by som povedal, že v tých záhyboch musel byť nejaký sajrajt a ja už by som tam pchal nejaký wash, prach a pod. Takže ešte raz - beriem späť a pozdravujem .
nie v pohode.tiez som uz uz isiel aspon lahky wasch dat nech to naozaj nie je take nudne lebo samemu mi to pride take nijake ale na fotkach je vidiet ze to naozaj boli viac menej doslova lestenky. ale predloha je pekna to je pravda.sam som prekvapeny ako to v celku vyznelo.