Tak mám asi hotovo..celá stavbaZDE..určitě to není žádná hitparáda(kvalita stavebnice nic moc a moje pokusy o patinování techniky taky nedopadly nijak oslnivě) ..ale mám radost,že už mi ta krabice nezabírá místo ve skříni a je sestavená za sklem
Pěknou 38-čku si z toho vysochal pouze bych ještě oleštil pásy a kola.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Tak jak píše Marder a ještě bych si pohrál s výfukem, je trochu nedodělaný jakoby. Jinak ale pěkná reálná patina a opotřebení. Na to z jakého paskvilu to vzešlo, tak velmi solidní práce.
Děkuji pánové ..ten výfuk možná ještě trochu dopatinuju..vypadá opravdu divně a pásy taky ještě trochu přejedu grafitem..Jinak jsem ještě pro úplnost nafotil moje patinovací prostředky(těch olejovek mám víc,ale nafotil jsem jen vzorek pro názornost a ředím je S 6006)
koupil jsem pastelky Koh-i-noor řady Mondeluz..ty škrbánce jsou konrétně dělaný č.3720/71..jsou dostatečně měkký a dobře kreslí...jinak mám ještě několik pastelek Derwent a ty jsou taky v pohodě,ale nejsou běžně na prodejnách..