pekna praca, tiez som sa do neho pustil a zistil som ze je tam celkom dost nezrovnalosti s predlohou a kopu veci treba upravovat, zrovna dost veci co upravujem u teba na fotkach nie je vidiet tak neviem ako si sa stym vyporiadal ty ale .. celkovo model pekny
To, že niekde treba doplniť závlačku z drôtiku, by som nazval skôr limitom daným výrobnou technológiou a nie nezrovnalosťou. Tie držiaky na ťažné lano na rozrývači tam inak sú... A tie závlačky by bolo treba dolepiť aj na zadnej stene radlice. A ten interiér, čo si sem dal, je z civilného buldozéru. Meng to má v poriadku. Plus sám zistíš, že po zlepení kabíny ti z interiéru nezostane nič vidno.
no tu zaclacku som tam daval pre mna aby som vedel co tam mam doplnit ale nechcelo sa mi prerabat obrazok. A nad tou kabinou som rozmyslal co stym ze tam moc vidiet nebude .. tak ma napadlo neprilepit strechu, ze ak by sa dakto chcel pozriet dovnutra tak proste mu zdvihnut strechu a moze pozerat dnu Ono ten interier je inac v celku pekny a je skoda ho schovat
Možnosťou je otvoriť dvere a okno, niečo tade bude vidno, avšak treba dať zase pozor, pretože rámy okien, ktoré sa vlepujú zvnútra, sú trochu zle vyriešené a vznikne tam medzera, ktorá tam nemá čo robiť. Bolo by to treba tmeliť a potom maskovať, čím by sa stratila výhoda toho vlepovaného rámu (môžeš to nafarbiť zvlášť) a bola by to nepríjemná práca navyše.
P.S. Model je spravený dosť dobre, na lepších fotkách by určite vyzeral parádne.
Přílohy
77527_678725398858123_718509364_o.jpg (43.75 KiB) Zobrazeno 1662 krát