Ahoj. Tak pár mých postřehů... Začernění konce hlavně vypadá jako by mu lauf namočili do černé barvy. Vyprošťovací lana vypadají jako že nejsou kovová. Podle fotek jde zřejmě o model od Tamiye. Odstín barvy je spíš taková khaki co používala ČSLA než ruská zelená. Podle fotek bych řekl že jsi model barvil štětcem. Usuzuji Tak podle toho že mi přijde vrstva barvy moc tlustá a některé detaily a partie jakoby barvou zalité. Chtělo by to lepší fotky na lepším světle. Ale co se mi vyloženě nelíbí je naznačení odřenin. Model vypadá jakoby měl neštovice. Odřeniny jsou tvarově hodně podobné a hlavně mi přijde že jsi to dělal aby na každém kousku tanku nějaká odřenina byla. Z těch fotek se Ale víc poznat nedá. Stavebně to vypadá celkem dobře.
Možná by to chtělo dát finální lak polomat příště, nedávno jsem sem dal do galerie stejný model....taky jsem zkoušel na něm pokusy a co se týče přídavných nádrží bylo to tu několikrát ve stavebnici je to špatně udělané zátky ti vyjdou šikmo ale mají být kolmo nahoru