škoda, že si pred lepením dekálov nenastriekal kabínu lesklým lakom, nestriebrili by tak okraje. Celkom pekná stavba, ale trošku tej patiny by ten model oživilo.
Páni nič proti patine a opotrebovaniu je to doslova umenie vytvoriť pekný model s týmito prvkami, ale ja skôr preferujem modely, ktoré vypadajú ako nové, nepoškodené a nepoužité. Ja viem je to len môj vkus a možno pár jedincov, ktorí možno so mnou súhlasia, ale väčšina asi nie. Ďakujem za kritiku, mne sa jednalo len o to ukázať model aj takýmto štýlom.
Tento model vo mne vyvoláva nostalgiu, keďže som slúžil pri Senci v 37 plrb (protilietadlová a raketová brigáda) a zhodou okolností som bol velitel družstva a potom vodič na tomto stroji. Nabíjali sme týmito raketami rampy. Ľudovo je to systém Volchov. Existuje (z týchto starších reálnych systémov) ešte Neva - 4 x asi štvormetrové rakety na jednej rampe. Ale pred touto raketou nebolo úniku - stačí že exploduje 150 m od ostrelovaneho lietadla a vytvorí doslova vákum... a na každý ciel sú vypustené dve tieto rakety. V súčasnosti je nahrádzaný systémom S200, kde sa rakety odpaluju rovno z auta. Model je pre mňa nádherný. Je to moja srdcovka. Super by bola dioráma s nabíjaním tejto rakety keďže existuje aj rampa (SA2 guideline misille on launcher) Nádhera