...ďalší dokončený americký vehikel.......ked sa mi to dostalo do rúk...bolo to v stave rozrezanom a balenie 3 stavebnice willysa v 8 kelimkoch ....a že ved to nejako dolepíš.... ...tak som dolepil...... Willys Jeep MB .......1/35......Tamiya 7th Armored Division, 814th Tank Destroyer Battalion Reconnaissance Company No. 22, January 1945, Belgium
Pěkně zasajrajtěnej(miluju bláto, protože jsem sám prasátko). Líbí se mi ta struktura bláta. Když je takhle suchý, nezkusíš kousek odloupnout, jako že přeschnul a odpadl. možná by to bylo zajímavý. Nechci Ti ale do toho kecat,je to přece Tvá práce a radost, z mého pohledu pěknej model .
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
To bláto je více než perfektní . Zrovna teď řeším to, že potřebuji také vytvořit nějaké bláto na šasí, ale žádné zkušenosti s blátem nemám. Našel bych někde stavbu Tvého Jeepu, kde bych se dočetl, z čeho to bláto je ? Hledal jsem v rozestavěno, ale bez úspěchu.
....no je fakt že v rozostavaných to nenajdeš.....blato som robil z Migových pigmentov zafixovaných fixerom.....daný povrch som natrel fixerom a opatrne som nanášal pigment oklepávaním zo štetca...po zafixovaní som toto opakoval až do konečného efektu.....nič zložité....