dokoncene este v marci minuleho roku, len som mal nejake nefotiace obdobie cista krabicka, ktora ma utvrdila v tom ze 35tky budem stavat len VELMI vynimocne
Přílohy
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi
klingo super, konečně něco co za něco stojí, co bych ještě přidal je občasné přejetí hrany tužkou (kov) je to až moc matné! ale ze všech posledních kusů v galerce top!
Zdenek: som si vedomy toho ze to nie je uplne ono .. model som dokoncoval v podstate nasilu len aby mi zmizol zo stola, proste 35tky nie su pre mna, tu energiu radsej venujem BA-64 1/48 co mam na stole
Truhlik: ak mas na mysli medzi bojovkarov tak to ta mozno prekvapim daj si vyhladat moje temy v galerii bojovky, motorkach, autickach a v rozostavanom vo figurkach
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi
pěkně postavený model jen pár drobností I. ten hrb je periskop. Tedy ze zadní strany (šipka) by měla být barva periskopu. II. nebo krytkou otočit a zakrýt periskop. III. Jak psal Zdeněk Hanzal tyhle hrany ojet tužkou. To jsou místa, kde je barva hned okopaná a ošoupaná až na kov. Jo a pokud na BRDMku vše funguje jak má, tak tryska lodního šroubu je plně odkrytá a hlavně se otevírá zároveň se zvednutím vlnolamu
Ahoj, podarený model, ja by som ešte pridal nejaké efekty, väčší kontrast. Niektoré časti /madlá, mriežka pred svetlami, kryty/ pôsobia dosť robustne, ale možno to robí len fotka. K tým periskopom, ak sa nemýlim, táto verzia ich nemá. Niekde v novinkách je detailný popis stavebnice, Kanta tam dosť podrobne popisuje čo to je za verziu, presnejšie, z čoho výrobca vychádzal. Pravdu povediac, je to taký klasický Trumpeter, všetko treba 2x kontrolovať, upravovať, aby sa to podobalo na konkrétnu verziu, niečo ako toto: [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] alebo, napríklad aj ET Model ponúka vo svojej sade úpravu na niečo podobné: [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]