Postavené v podstate z krabičky + doplnené nejaké kovové diely vlastnej produkcie + vyrobená úplne nová plachta z kapesníku. Motor som nerobil. Za tento ťahač chcem ešte zapriahnuť PaK - 43/41, ktorý mám objednaný a netrpezlivo na neho čakám.
Pěkně spáchaný Abych pravdu řekl, ta plachta mně moc nesedí, připádá mi taková nedotažená, nenapatinovaná (jakoby natřená jednou barvou s neodlišeným kováním, upínacím provázkem apod). Docela by mě zajímalo, čím jsou natřeny a co mají představovat obruče kol. Je mi divný, že by v nějakám zákoutím nebyl schován kus špíny, bahna apod. To bude keců, že schazuji modely druhých a lépe bych to sám nepostavil, ale mám takový pocit, který nikomu nevnucuji.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder: cely stroj som robil ako zanovny (aj na origo fotkach vidno, ze moc opotrebovane neboli) takze len taka decentna patina. Rovnako plachta, na fotkach vidiet ze jej nic nie je. Ono na tom modely patinovana je, ale vdaka osvetleniu sa ta jemna patina straca. Upinacie lanko opravim - mas pravdu, to som si neuvedomil. Obruce kol su natrete nejakou ocelovo kovovou. Ziadne bahno som tam nedaval, jazdilo to po prasnych cestach. Napravu som vytocit chcel, ale ked som sa rozhodol, tak uz som mal cely podvozok pevne zlepeny, takze bolo neskoro. Som rad ze sa Vam paci
Ikdyž ta Škodovka jezdila po prašných cestách, tak občas projela nějakou louží a prach a bláto muselo zanechat stopy (určitě párkrát zmokla nebo vyjela po rose) a tak něco by se najít mohlo, ale nic ti nevnucuji.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"