Klobúk dolu pekne zlepené - krásne nafarbená - výborné fotky (nie je veľa fotiek odspodu) Jediné čo by som pokritizoval je ten podstavec - taký model si zaslúži luxusnejší podstavec alebo diorámku. Ja k svojej plánujem dať aj zbalenú maskovaciu sieť (na ľavý kryt motora) a zbalené povlaky (dozadu na ľavú stranu veže). Dúfam, že sa mi to podarí.
Musíš zájsť priďaleko aby si zistil ako ďaleko môžeš zájsť!
Modely: M-109 A6 Paladin 1/35 ITALERI, M-110 1/35 ITALERI, PZH 2000 1/72 REVEL, ShKH vz 77 DANA 1/35 HOBBY BOSS, UAZ 469 1/35 TRUMPETER, SPG AS-90 1/72 TRUMPETER, Praga V3S IR HOBBY, H D-30 1/35 + ammo pack SKIF, KZKT 537L Tractor 1/35 TRUMPETER, 122 mm SH 2S1 1/35 SKIF Rozostavané: SS - 23 Spider 1/35 HOBBY BOSS, BVP - 1 1/72 S-MODEL,
Ďakujem všetkým za uznanie a Muchovi držím palce k dokončeniu tej svojej. Podstavec som vyrobil len provizórny aby som model /pri preprave na výstavy a pod./zbytočne nemusel brať do ruky, nakoľko je dosť členitý a skladá sa z viacerých podzostáv. Podstavec možno niekedy ešte poriešim ale teraz mám toho rozrobeného viac než dosť.
Veľmi pekný kúsok Teraz ju mám doma ešte v krabičke. Len sa chcem spýtať či sú na nej použité nejaké washe a či je lakovaná. A ešte ak sa môžem spýtať akou farbou je striekaná? Ďakujem za odpoveď a prajem veľa šťastia v ďalších modeloch
Ďakujem, áno použil so wash od Migu a model je lakovaný najprv lesklým a potom saténovým lakom od Valejo /teraz už používam Microscale/. Náter som si namiešal z dvoch odtieňov syntetík Revell no presné čísla odtieňov si už bohu žiaľ nepamätám. Teraz už po užívam akrylky od Tamiye mix odtieňov XF-51+XF-81 v pomere 1:1, a tie syntetiky použité na Dane boli zhruba v týchto tónoch.