Chyby na modelech děláme všichni a vždycky se dá cokoliv udělat lépe a kvalitněji....myslím, že se ti sestava povedla a nemáš se za co stydět. Gratulace k dokončení
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Máš to pěkný. Nevím, kde tam vidíš těch "plno chyb". Podle mě je to bezchybný, možná by jenom mohly být obruče pojezdových kol u toho Fama trošku zašlejší, aby tolik nesvítily.
Jen několik postřehů k té přepravní pozici: 1.kanón by měl mít odmontovanou optiku-byl to předpis který se důsledně dodržoval 2.ty boční chodníčky se při přepravě sklápěly. 3.základna(točna)pod kanónem byly při přepravě fixována/zajištěna(toto asi ve stavebnici chybí-ale šlo to dodělat) 4.tento typ byl skoro vždy přepravován bez hlavně(byl na to speciální podvozek) ale existují fotky kdy to vozili takto,takže 5.při přepravě by určitě použili kryt ústí hlavně(to by asi ještě šlo doplnit) 6.asi to spojení tahač+radlice a tažený kanón nebylo ideální ale...ve válce je možné vše takhle nějak by to mělo vypadat
tady je to komplet(přepravováno)
tady dochází k demontáži na druhý podvozek
a toto je varianta bez hlavně
ale toto vše nic nemění na tom,že model je líbivý a povedl se
Je zajmavé že většinou fotky vytáhmou plno chyb,ale tady moc ne To žese sundával lauf jsem věděl,ale viděl sem právě foto stím nesundaným.Proto jsem ho tam nechal.Mělo byto znázorňovat rychlý přesun.....Ale dík za posřehy