Ahoj, veľmi krásny kúsok, tieto "D-éčka mám veľmi rád, potešil si moje očko Jedno déčko som videl aj na živo, takže nejaký postreh k Tvojmu modelu...predok podvozku si mohol dať kludne otrepanejší a špinavejší od prachu, tieto mašinky dostávali od piesku a drobných kamienkov riadne na frak, čo sa týka prednej masky
Je to moc pěkný, ale souhlasím s Matějem, že ta pouštní žlutá byla světlejší. Tahle vypadá spíš jak evropská žlutá. Navíc působení slunce barvy dost vyšisovalo. Možná to ale dělá foťák. Jinak se mi to moc líbí.
No, já bych na tom ještě zapracoval. Pojezdový kola vypadají jak kdybys na ně nanesl nějakou pískovou barvu a pak to zapomněl rozmýt. To stejný pásy. Zaprášil bych je vně vzorku a styčný plochy hodně vyleštil. Přední lampy-zkus odlepit tu "čočku" a vnitřek natřit stříbrnou a už "nezasklívat, aspoň ne tím tlustým plastem. Vzadu ti na maticích napínáku chybí ty páky. Zadní notek a světlo vybarvi. Máš pěkně udělaný stopy po řezání autogenem na přídavným pancéřování. A jinak to jako africká čtyřka celkem vypadá.
Mne sa zase nezdá príliš veľká vôľa pásov, s týmto nastavením by ten tank ďaleko nedošiel, nemyslím tým prevesenie na kladkách to je tak akurát ale tie pod hnacím a nanapínacím kolom.