Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Challenger I MTB 1/72

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Challenger I MTB 1/72

Příspěvekod Patrik. » 07 led 2013, 11:41

Ešte v roku 2012 som dokončil tento model britského Challengru I MTB od Trumpety. Detaily sú na modely naozaj krásne, až na pásy, na ktorých sú spolu so samotnými pásmi vylisované aj kolesá :? , čiže sa ťažko farbili. Na modely som prvý krát vyskúšal wash od AK-interactive a musím povedať že som veľmi spokojný . Na model som ešte neniesol pieskové pigmenty od Mig-u a rozdrvené suché pastely v prachových odtieňoch.

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG

Patrik "Kami" Kamencay - 14 rokov, 72-ka navždy :)
"Žiadny bastard ešte nevyhral vojnu tým, že zomrel pre svoju zem. Vyhral ju tak, že donútil iného blbca padnúť za tú svoju." - Gen. George S. Patton
Patrik.

• Odpovědět s citací

Re: Challenger I MTB 1/72

Příspěvekod luke88 » 11 led 2013, 23:18

Přijde mi to docela jednolitý.Mohl si nabarvit nářadí vzadu na korbě a dekle zadýmovacích granátů,prostě víc řešit detajly..Barva mi spíš připomíná skopčáckou dunkelgelb,než pískovou.Postavený to vypadá pěkně.Je to můj názor,ale zas tak moc do toho kecat nemůžu,nejsem na tom asi o nic líp.. :)
luke88

• Odpovědět s citací

Příspěvekod RomanV » 12 led 2013, 09:07

Já myslím že na čtrnáct let to je docela dobrý ;-I , další bude určitě o něco lepší. Příště bych se na tvým místě trochu víc zaměřil na čistotu stavby ( fotky máš dost malý, ale stejně jsou vidět nezačištěné spoje třeba u těch sudů ) . Taky si trochu pohraj s detailama - tady třeba nemáš nabarvené ženijní nářadí. No a pak taky trochu bagáže by neškodilo. Chce to vygůglit nějaký fotky a uvidíš že ty tanky byly ověšený všemožným bordelem jak cikánská maringotka.
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.!
-"Má smutek. Nepřijímá!"
RomanV

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Patrik. » 13 led 2013, 08:35

hmmm to náradie som si vôbec neuvedomil #-o , ale myslím, že by som to dodatočne mohol dorobiť. Aj o tej farbe viem, ale lepšie sa mi to nepodarilo namiešať, no musím povedať že fotky dosť skreslujú, jedine tá prvá fotka celkom dobre ukazuje ako tá farba v skutočnosti vyzerá.
Patrik "Kami" Kamencay - 14 rokov, 72-ka navždy :)
"Žiadny bastard ešte nevyhral vojnu tým, že zomrel pre svoju zem. Vyhral ju tak, že donútil iného blbca padnúť za tú svoju." - Gen. George S. Patton
Patrik.

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky