Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

M10 Achilles UM 1/72

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

M10 Achilles UM 1/72

Příspěvekod johnstuchly » 21 lis 2012, 18:42

Tak jsem dostavil Achilla. Stavebnice UM měřítko 1/72 stavěno "z krabičky" doplněno o "bagáž" kterou jsem udělal z epoxidového tmelu. Poprvé jsem si vyzkoušel dio na podstavci.
Přílohy
P4090019.JPG
P4090021.JPG
P4090023.JPG
P4090027.JPG
johnstuchly

• Odpovědět s citací

Re: M10 Achilles UM 1/72

Příspěvekod nunymaster » 21 lis 2012, 18:55

Můžeš mi prosím tě prozradit kolikátý je to tvůj model ??? jinak je to model na podložce , pokud by jsi k tomu dal dvě tři figurky mohlo by se tomu říkat viněta , ale do diorámi to má vskutku daleko.. to jen pro upřesnění . jinak celkovej dojem z modelu není nic moc , na věži máš dva vyhazováky jako čuně , a asi je to natírané ?? štětcem , protože povrch působí zalitě až neohrabaně... pokus o bagáž se cení , příště to bude určo lepší, ale jednu věc ti můžu doporučit už teď a to : kupuj si pro začátek kvalitnější stavebnice , tyhle ingoty ti nic nedají a nenaučí... je s tím jen nepřiměřená dřina a začátečník z toho stejně kloudnej model vevystrouhá... :) :) hodně zdaru do dalších modelů a nevzdávej to , při troše snahy a investic do lepšího vybavení to pude... Hlavně nikam nespěchej a všechno dělej v klidu a zamysli se nad každým krokem kterej uděláš a ono to půjde... příroda a podstavec vypadá dobře =D> =D>
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Re: M10 Achilles UM 1/72

Příspěvekod johnstuchly » 23 lis 2012, 18:12

Děkuji. Jo je to natírané štětcem. No už sem udělal dost modelů, ale spíš to dělám tak pro radost, nikdo mě neučil co a jak takže na to přicházím postupě sám nebo díky modelforu a čas. modelářům.
johnstuchly

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky