Nejsou ty Kola nějaký uzký?.. myslím tím tu gumovou obruč na pojezdovejch kolech..na autentickejch fotkách je tam tý gumy víc..tohle se mi zdá ňáký divný.. Jinak model je dobrej, na můj vkus se trochu víc leskne, ale to vytahujou třeba jen fotky..
No ty kola jsou proporčně úplně někde v jeteli. Zrovna tak tvar těch blatníků vpředu, to je zase styl Hasegawa 1/72, tam je to taky takhle dojebané.Verze J už by neměla mít boční průzor na řidičovo i radistovo straně, výfuku od motoru pro pohon věže, místo tlumiče dva výfuky ( i když první kusy měly možná ještě tenhle klasickej), kryt pro anténu typickej pro verzi G (i když vím o min. jedné vyjímce) a taky ty dvě válcové "cosi" na pravé straně, ani pořádně nevím co to je...
Naposledy upravil misakGS dne 27 říj 2012, 21:54, celkově upraveno 1
Bohužial, kolesá sú aké sú, poretože sú špatné už z výroby, asi preto to bolo také lacné, kto to staval dá mi zapravdu, keď som to porovnával a inými modelmi ktoré mám doma a majú rovnaký typ kolies, tak tieto sú úplne naprd, ovela užšie, no a čo píše mišák, nemám čo napísať, ako to dodali, tak som to poskladal, ak je to zle, rozbíjať to,kvôli tomu nebudem
No jasně, ta stavebnice má spoustu nepřesností a předloze se podobá dost vzdáleně, celkově patří k těm méně povedeným, ale když už to člověk doma má....oni ty Academky všechny nejsou nic extra.
I když je to mrdka model, dá se na něm mnoho věcí naučit. Např. odstranit dělicí roviny, stopy po vyhazovácích, lepit tak aby to sedělo, nelepit díly vzhůru nohama, nabarvit to čistě, vys..t se ze začátku na nějaký stečeniny a třeba to jen zalakovat a pěkně udělat wash, vyzkoušet pigmenty na pásy atp.