Zase som sa snažil postaviť model, nie je to bohvie čo ale stále sa ešte zaúčam Foťák mám rozbitý tak som fotil mobilom a ako sa hovorí aj snaha sa cení. Poprosím aj kritiku aby som vedel na čom som
Jak sám píšeš stále se ještě zaučuješ.Takže na začínajího modeláře to nevypadá vůbec špatně.Osobně bych se přimlouval za jemnější odřeniny a ty pojezdový kola v místě kde dotýkala pásů natři barvou kovu nebo přejedˇ grafitem.Tak atˇ se daří.
Já bych řekl, že docela dost dobrej vím sám, že když jsem ho stavěl tak mi nechtěla pasovat věž do sebe... bylo to peklíčko... a ty ses s tím popral velice dobře!
Tak jestli tohle jsou fotky mobilem, tak teda máš dobrý mobil, protože spousta maníků tohle neudělá ani foťákem. Jak píše kolega, čiping je anglicky řečeno "overscale", trošku veliký. Nevím jak to vysvětlit jinak: prostě ty odřená místa jsou nereálně veliká, i když věrohodně vypadající. No chtělo by to vyladit ruku, máš malinko roztřesené kontury kamufláže. Když budeš malovat příště, musíš líp ovládat dýchání a chvíli laboruj s polohou malované plochy a polohou ruky a polohou světla dopadajího na model. Zkus si předloktí podložit, neboj se se štětcem jet plynule, tady nemáš kam přetáhnout. Pokud by jsi měl problém s třesem ruky, před malováním se vydýchej a to tak, aby jsi se opakovaně párkrát maximálně nadechl a maximálně vydechl, hlavně pomalu nebo se ti začne točit palice překysličením, zopákni to tak desetkrát. Tím si zpomalíš nuceně hercnu z toho mírného rozčilení a pak dýchej pomalu ve střední poloze využití plic - myslím když taháš štětcem. Mezi malováním zase plíce pomaličku a zhluboka protáhni. Je to o nácviku a ruka se ti určitě uklidní, pokud teda nemáš Parkinsona!
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě