Děkuji za další komentáře, po zrovna ne moc pohodové stavbě potěší dvojnásob, že výsledek je ke koukání. Kdo tuto stavebnici již dělal, tak si určitě vzpomene na způsob kompletace pásů pomocí drátů a je tam toho víc..V úvodu jsem psal o stavbě z krabičky- musím to trochu pozměnit-interier jsem doplnil stoličkami u kulometů a konstrukcemi okolo motorové sekce. Takže úplně bez úprav to nebylo. Zbarvení jsem volil podle Ospray - u jiných A7V se dá barevně vyřádit daleko víc - co kus to jiné kamo. Při stavbě jsem si taky ověřil nutnost důkladnějšího studia podkladů - Nixe měla jiný typ krytů s větracími otvory na horních plochách korby. To jsem zjistil až na poslední chvíli před konečnou montáží. No a jedna zajímavost - velitelem Nixe nebyl profesionální důstojník,ale rezervista občanským povoláním docent organické chemie, který jako kapacita v oboru získal po válce mimo jiné i čestný doktorát na pražském ČVUT.
To Janis, Bobanski - děkuji za přívětivé hodnocení. To Matra - stačí v Googlu zadat A7V interior -hned v prvním příspěvku z Landships je zobrazení řezu A7V s interierem z Ospray publikace z čeho jsem vycházel při stavbě modelu. Jinak mám ještě jednu věc, protože většinou dělám marking na modely pomocí šablon řezaných na plotteru, tak se mi nějak navršily v zásobách obtiskové archy ze stavebnic - Ft 17, Mark IV, Mark v, A7V 1/35. Jsou mi víceméně k ničemu, tak pokud by je někdo mohl využít, rád mu je věnuju poštou.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire