Takto.... nie je to zlé, patinu máš spravenú super, ale trocha nelogické ošúchanie farby-najprv sa zamerať na hrany a to hlavne spodok korby s predu-prakticky tam, kde farba najviac trpela,potom na plochách.Ten zvyšok pieskovej farby rozbiť bledšou olejovkou,aby nebola taká "fádna".Zbrane tiež schytali nejaký ten prach a nakoniec preleštiť grafitom+hrany a velitelskú vežičku-lepšie to ukáže.Olej v takých podmienkach dosť pesakoval na povrch ( kolesá,zadné šponováky,sem-tam im kaclo na korbu...). Mriežka na výfuku je príliš hrdzavá, trocha by som ju utmil naspäť do farby a nebál by som sa dať poriadnu dávku pigmentu na kolesá a korbu, tak ako si dal na Sd.Kfz 231 tá je super s pekným rozbitím šedej farby a nezabudnúť hlavne na to, že po stroji sa chodilo-šlapalo. Dúfam, že som si ťa nespriatelil s mojím prvým príspevkom-názorom a vnímaním modelov ( je pravda, že v skutočnosti je to iné ako na fotkách-vlastná skúsenosť)
už sa ho nedotkni nové poznatky použi na ďalšom. Často sa stáva, že človek pri oprave model ešte viac pokazí takže tohot drobca už nechaj tak ako je a pusti sa radšej do ďalšieho a tam zužitkuj nové informácie a skúsenosti. Osobne sa mi páči aj s tým prehnaným opotrebením
Adi3 : tomu never mne sa to aspoň nestáva,vždy dolaďujem čo sa mi nepozdáva.Nejde o žiadnu prerábku alebo opravu, len o doladenie detailov k tej ošúchanej farbe-stačí olejovkou (žltá+biela?) rozbiť jednoliaty odtieň a to aj cez podkladovú šedú a doladiť vhodným pigmentom...za vojny sa stáááááášne prášilo a nebol čas zbehnúť do umyvárky
Dolat podvozok, vylesti na kov zuby hnacieho kolesa, funkcne plochy napinacieho kolesa a vonkajsie lemi pojazdovych kolies. Rozotri prach co mas napadany na gumovych obruciach do stratena prstom alebo uchosturom a listovych pruzinach. Listove pruziny zvyrazni. Ak ich nechas v sedej, linky zvyrazni pieskovym washom.