Tak jsem dám taky model. Ač letadýlkář,sem-tam sklouznu a udělám si taky nějakou blátoplazivou potvoru. Tohle je model od Dragona a je bez úprav. Neskutečný zážitek mám s pásů. To jsem myslel,že mně omejou ,ale nakonec jsem to nějak poskládal.No a ještě by to chtělo říct,že jsem 7x předělával kamo než-li se mému Mistru(Jiří Zahradník) asponˇtrochu líbila kamufláž Nakonec to už po dalšíkrát předělávat nebudu i když s ní ještě není spokojen.
jen to nech, to uz tu bylo vicekrat:D cekam, kdy se mi to taky stane jinak hele wash wash, nebo proste zapustit trochu barvy do spar a zesvetlit hrany + treba rozredit nejaky kridy, pigmenty a vpustit je do nekterych zahybu, kde to bude tvorit usazenou spinu
kodíky moc za komentář. Já jsem se koukal na fotky ,co dříve byli v HPM někdy kdy to začínalo, a nějak mi přišlo ež to má bejt takhle ,protože z plánku jsme to nějaknemohl vyčíst. je to moc řad za sebou a pak se mi to slejvá a jakožto letadýlkář,se v tom neorientuju. ale stavbu jsem si užil a vyzkoušel jsem si zase něco nového což bylo účelem.