Za mně veliká 1 !! Kdysi jsem ho taky stavěl, obtisky jsem použil taky od gawi a těžce opravoval přetisk, ale nejvíc sem se bál stříkání žlutých fleků na hotový šricny. Co se mně líbí nejvíc je že si přiložil detailní fotky toho bojí i ostřílení "mazáci".
Jiří Anděl - Musím sa priznať, že pri stavbe som mal fotky Tvojho stroja stále otvorené. Boli pre mňa veľkou inšpiráciou a vlastne na základe nich som sa rozhodol pre túto predlohu. Vo výsledku je Tvoj model neporovnateľne lepší. Ja som maskoval kvôli ostrým prechodom kamufláže, Ty si striekal od ruky,tažke si mohol vytvoriť krajšie polia (maskovanie mi zatiaľ moc nejde). Na druhej strane náradie, s ktorým striekaš je mimo rámec môjho chápania a máš môj veľký obdiv. Ako sa raz na Tvoju adresu vyjadril Síra -" Je to ako keď neurochirurg operuje kuchynským nožom." V každom prípade foto Tvojich modelov si vždy uložím a potom ich prezerám a učím sa...
Aha, tak to jo, jen se mi zdálo, že ty Tvoje skvrny mají trochu jiný tvar a měkčí přechod, Ale beru zpět, na těch fotkách, cos sem dal dodatečně je to vidět krásně. Ty fleky tam mají být...