První letošní model. Barvy Tamiya, chemie Mig, figurky jsou od Caesara a bagáž poskytl Honza Pavlík, za což mu tímto děkuji . Stavba proběhla hladce, ale barvení bylo . S washem jsem to nepřeháněl, ale je tam. Je to moje první pouštní kamo a určitě mohla dopadnout líp. Každopádně po kritice se pustím na druhou pouštní kamo s Abramsem.
U poštního Bradleyho bych rozhodně přitlačil na Wash a to hoooodně. Takhle je to takový nemastný neslaný. Když se kouknu na ten model tak defakto vidím jen tu vystínovanou bagáž. Jakmile tak budou washem zvýrazněný spáry a veškerý nýty bude to jedna báseň. Mnoho zdaru Honza
Souhlas. A když už v tom budeš, zkus udělat něco i s tou podložkou. Ten podklad je tak jednolitý, že je to jako by tam nebyl. Možná trochu navlnit, trochu barevně rozbít... Ale jinak tonakonec dopadlo docela dobře.
Kolegové díky za komenty . S tím washem jsem se mírnil, protože co jsem zatím četl v Modeláři u staveb techniky nasazené v poušti, tak je prý lepší to s washem nepřehánět. No ale jelikož jsem člověk, který se nechá ukecat, tak jsem na to už vlítnul. Věž je hotová, zítra snad bude korba. A ten písek není šmirgl, ale rozválený Miliput a tu strukturu na něm vytvořila jedlá soda, kterou jsem si posypával podložku při válení. Sám jsem překvapený co to udělalo. Původně jsem to chtěl ještě posypat nadrceným slévárenským pískem, ale tohle je dost good. Zítra nebo v neděli budou fota. Zatím
Tak jsem zesílil ten wash. Zářivka ho půlku sežrala, v reálu je o poznání zřetelnější. Podložu jsem taky rozbíjel pigmentama a je to zase prd vidět. Každopádně mě to stačí a díky za radu ohledně toho washe . Líbí se mi víc.