Chtělo by to na jedné straně o min. 2 články ubrat a na druhé straně min. 1 přidat.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Podľa návodu mám mať pravý pás 56 článkov, ľavý 55, čiže rozdiel tam je ale neviem, či sú tomu faktu uspôsobené i iné rozmery pojazdov. Viem o tomto nedostatku.
máš to fakt hezky čistě postavený. Nejsem si jistej, ale možná jsi trochu přetáhnul na některejch pojezdovejch kolech, ale to je spíš problém s mym zrakem . Taky mi připadá, že ti chybí klika na zadních dveřích (jestli tam tedá má bejt ). A ty pásy jsou fakt o číslo větší máš je z krabičky, nebo jsi kupoval jiný? Ale i přes všechno moje šťourání je to fakt moc hezkej model
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Tvrdě jsme cvičili, ale kdykoli měly naše jednotky přistoupit k praktické činnosti, museli jsme se reorganizovat. Ve zralejším věku jsem pochopil, že máme sklon čelit každé nové situaci reorganizací, je to báječná metoda k vyvolání iluze pokroku. Ve skutečnosti vyvolává chaos, neefektivnost a demoralizaci. Gaius Petronius