Zdravím všechny Tak sem zase počase přispěji svojí troškou do mlýna. Tentokrát se jedná o Pz.Kpfw.I Ausf.B od Dragonu v měřítku 1/35. Stavba (i s přestávkami) mi trvala zhruba 8 měsíců Barvy sem použil hlavně Agama, Vallejo a Tamiya, olejové barvy Koh-i-noora a pigmety od Mig productions a Agamy. Jelikož je to teprve můj 2. model tanku, tak prosím o schovívavost. Bohužel se mi nepodařilo nafotit lepší fotky než tyto. Prosím o kritiku..
Následující ber jako postřehy pro budoucnost: 1. Obtisky - stříbří. Zaklad je nutný mít hladký - lesklý a použít obtiskové vodičky. Pokud nemáš, tak ocet a herkules nebo jiné lepidlo (třeba bílou lepící pastu). 2. Pokud to co je tam tak rezavě hnědé má imitovat rez, tak nenene, na rez zapomeň. 3. Nezapomínej dotáhnou detaily. Třeba ta podložka pod hever, pásky jsou po celém obvodu, nejen na vrchní ploše. Koncové - brzdné světlo nenabarvené.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"