Odstín šedé je parádní, zpracování taktéž. Možná, jak Vám psali pánové Korki a Bobanski, jemné zaprášení podvozku by nebylo od věci. Ale i tak je to povedené.
Díky moc za kladné ohodnocení. Ano, máte pravdu, sice jsem chtěla čistý povrch ale v reálu by asi moc dlouho takto čistý nevydržel. Budu muset najít nějaké fotky z tažení na Ukrajinu. Ale předpokládám že z Migovy nabídky, by ideální měly být pigmenty Russian earth???
Ruská zem může být stejná jako evropská nebo jakákoli jiná. Nejsem z těch, co Vám může odborně poradit, ale já bych to stříkl hodně naředěnou barvou odstínu "Buff" od Tamiye. Číslo si už nepamatuji, mohu Vám napsat ekvivalent Lifecolor(UA 090), nebo Revell (89).
Název "ruská zem" beru jako označení pro úrodnou zemědělskou půdu v barvě šedočerné . Sám jí mám taky v nabídce . Prostě jde o nekonečné lány obilí . Na šedivku bych byl asi opatrný a zvolil bych jiný odstín .
Vše už bylo napsáno ,mě se osobně hrozně líbí decentní patina a neskutečný cit pro detail viz šuplíky s nářadím a na třetí model ,neskutečné i když sám dokončuju taky snad třetí model tak takový nebude můj ani třicátý a pokud jo tak pujde na vrchní poličku ve vitríně a přenechám to synovi . Nezbývá než ženská, neženská
Nevím je to už bylo řečeno , ale dopustila jsi se začátečnické chyby , odstupový notek máš špatně nabarvený. Měl by být zelený nebo modrý tak jak je teď nastavený a né červený