Ďakujem Krovie je od firmy Polák a to konkrétne krovie vysoke -kvitnuce bile a tie druhé sú Trnky S podložkou to bola dilema (malá - veľká?) Nakoniec volba padla na veľkú
Dík Jindro No nie su to ani zďaleka takí gumáci ako revell,ale nie su ani takí tvrdí ako italeri. Povedal by som nieco medzi tým, podľa mňa akurát . Máš nejakú zlú skúsenosť s opracovaním?
Títo tankáni od Caesara majú 2 nepopierateľné výhody. Za prvé cena je polovičná ako u Preisera, ale o to by ani nešlo, podstatná je tá druhá a tou je dostupnosť, keďže tankistov od Preisera (ale nie tých čo hrajú karty) nemôžem tu u nás zohnať aspoň rok. Nikde ich nechcú objednať a tam kde ich majú v ponuke, tak sú dlhodobo nedostupní. Ale raz sa k nim určite nejako dopracujem Honzo - ďakujem za pochvalu aj za pomoc
Stavbu som sledoval uz ked si na nom pracoval a musim povedat že je to podarená práca iank prosím ta ake mas skusenosti s figurkami ceasar. dajú sa lepiť klasickým lepidlom na plast? dajú sa deliace roviny jednoducho začistiť?
Ďakujem Figúrkami som bol veľmi milo prekvapený a som s nimi spokojný, ale napríklad Jindra bude mať asi iný názor. Takže je to dosť individuálne. Či sa dajú lepiť lepidlom na plast neviem lebo som použil sekunďák,ale myslím,že by to nebol problém. Delaice roviny na figurkách sú kapitola sama o sebe. Bolo ich tam podstatne menej ako je ich na figurkách od revellu či italeri. Samotné figurky nie su v klasickom stromčeku ale sú nasypané v krabičke v malom plastovom vrecku. Ja som bol s celkovou kvalitou spracovania figúrok veľmi spokojný, deliace roviny šli zraziť relatívne dobre