To auto není špatný, navíc se jedná o originální předlohu, ale přeto by si to možná zasloužilo víc pozornosti. Podle první fotky mně příjde, že máš ochranný rám před maskou křivě, na třetí zase že ne, takže tady nevím. Na třetí fotce to vypadá, že boční část toho nárazníku s navijákem není začištěná. fotku předlohy jsem sice neviděl, ale ta konstrukce s kanystrama na zádi mně příjde docela hrubá, příště bych to udělal jemnější, např. z měděnýho drátku. Hlavní nedostatky ale vidím na podložce, ty smrky totiž vypadají dost uměle, asi je to nějaký starší doplněk k vláčkům, lepší je použít ňákou tenkou větvičku nebo klacek a tu polepovat kouskama mechu nebo asparágusu (dá se koupit v květinářství), v několika starších číslech časopisu Modelář byl postup. Doufám, že jsem tě od další práce neodradil, to bych vážně nerad a byla by to obrovská škoda, ber to jako rady pro příště. Každý model moderní bojové techniky je úspěch. Na druhou stranu si myslím, že pokud se nenapíše pravda, těžko může dojít k pokroku (mluvím z vlastní zkušenosti). Abych jenom nekritizoval, tak ta kamufláž je moc pěkně nastříkaná, kola mají dobrou patinu a docela se mně líbí i ten Gattling na střeše, to je nějaký komerční výrobek nebo tvoje práce? Jinak se těším na další model!