Takže s týmto modelom môžeš byť viac ako maximálne spokojný

Mirrors píše:Pri te posledni fotce mne chitaji zachvaty (to muselo byt penez za tu vibavicku![]()
![]()
)model nadherny
Zdeněk Hanzal píše:no co si budem povídat tyhle komerční chemie ti pomohou celkem hodně pokud nejseš opravdu máslo.. Model vypadá obstojně, kdo bude pyskovat že to není pravda ať si přečte posledního modeláře, myslím že u toho buldozeru to autor píše.
Pokud bude člověk patlat s těma náhražkama tak nikdy nemá šanci dosáhnout toho co ten s profi výbavou. I tento koníček je velmi o penězích, ostatně jako skoro každý....![]()
samozrejmně trocha toho talentu má přece každý že (jinak by nemohl být modelář - až na jednu vyjímku zde na fóru -všichni ví o koho jde) tak kampak kuzmo kuzmičíííííýýýý
Mirrors píše:Tak abych se priznal k tem pigmentum tak mam celou radu cmk a pb model a asi 20 od miga a akorat co sty fotky nemam sou ty filtry od miga a nevite jak je (vi vite ) nanaset jde to stecem a i pistoly?![]()
![]()
Zdeněk Hanzal píše:ale za tu radost z výsledku to stojí ne.. nejsem blázen co by si kupoval všech 150 odstínu pigmentů od miga ale jen dva + 4 od CMKon člověk se musí i nějak oblékat a jíst...
![]()
jak už jsem psal model je povedej ten si přímo říká o kus terénu pod něj..
Mirrors píše:No ohledne zasirani pistole mam fengdu 180 a je dnou jentak pro humor jsem skousel![]()
akrilove agamy a asi takhle1:redene redidlem x20A a dopadlo to senzacne jenze kazdych 5min jsem cistil pistoly a za 2:redidlem laquer od tamky a taky v pohode az nato ze misto toho aby to bylo ridsi tak to stim ani nehnulo a bylo to jak beton
![]()
ale jinak agamy muzu doporucit na barveni detailu nebo na!@* figurky jde to kdyz se clovek snazi i gradace a nebo za3:do kose nebo vubec nekupovat a jak by rekla vetsina zblblich lidi z facebooku :Mucq
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků