Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

LT vz. 35, CMK, 1:35

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: LT vz. 35, CMK, 1:35

Příspěvekod Matěj Vavrinec » 10 úno 2011, 16:18

Zdar,

Můj první model techniky vypadal o dost hůř. Je to jen o tom, že se - jako ve všem musíš zlepšovat a výsledky se dostaví. Pro začátek bych dával větší pozor na přetahování - máš jich dost zejména v oblasti podvozku a na lopatách, možná bych uvažoval o koupii stříkací pistole. :) . Hlavně se nenech srazit drsnými anonymními diskutujícími... :wink:
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=81515
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=82367
viewtopic.php?f=7&t=113709
viewtopic.php?f=7&t=114993
Matěj Vavrinec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk Hanzal » 10 úno 2011, 19:20

přesně, daší budou lepší a každej nějak začínal!
rozestavěno v chlívku: viewtopic.php?f=58&t=76065&p=1531450#p1531450
https://cs-cz.facebook.com/pages/Modelt ... 8248988990
http://www.kpmznojmo.cz
Zdeněk Hanzal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Agnar » 11 úno 2011, 23:52

Někdy zajedu k našim na půdu a vyhrabu svoje první modely letadel, lodí a techniky (tý moc nebylo)... aby jsi věděl že na tom opravdu nejsi tak špatně... na nějaký komentáře typu, že to je strašný a stojí to za bačkoru se vykašli, chtěl bych vidět modely těch patlalů co to tady občas přehání se svými připomínkami... Od toho je to forum aby se zde střetávaly práce různých kumštýřů od začátečníků až po velmistry ne?

Ne vážně, zas tak strašidelný to na první počin není.. něco ti řekli kolegové, drž se rad a hlavně lep dál.. do budoucna stejně nebudeš nikdy spokojenej :D :D :D :D
člen štětečkové galaxie č. 8
Agnar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří Anděl » 12 úno 2011, 07:14

Na první model to není špatný, cit máš, už jenom trpělivost (model vypadá tak, kolik času mu jsi ochoten investovat),pár zkušenosti a uvidíš že model od modulu to bude lepší.
http://www.kpmct.ic.cz/
Jiří Anděl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavel Nečas » 05 dub 2011, 08:45

Oproti mé prvotině je to luxusní. Svůj první model jsem slepil v roce 1975. Byl to nějaký dvouplošník od Směru. Lepidlo Kanagom, barvy žádné, máminy nůžky a pilník z manikůry. Největší tragédií pro mne bylo, když mi po zálétání zůstaly obtisky z boku letadla přilepené na prstech. Až v roce 1980 jsem nabarvil své první letadlo a to zelenou barvou, kterou měl otčím na okapy. Takovou kamufláž tu ještě nikdo neviděl. Až do roku 2003 jsem si myslel, že nejsem normální, když si stále lepím modely. Ale v tom roce jsem zjistil, že jsou určité časopisy a následně i modelářské kluby a soutěže. A teprve od té doby jsem se začal učit skutečné modelařině. Proto hlavu vzhůru a mnoho dalších a stále lepších modelů. Plastu zdar =; .
Člověk se celý život učí a stejně prostý umře.
Kdo umí, ten umí. Já jen čumím.
Pavel Nečas

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Agnar » 05 dub 2011, 19:26

Pavel Nečas píše:Oproti mé prvotině je to luxusní. Svůj první model jsem slepil v roce 1975. Byl to nějaký dvouplošník od Směru. Lepidlo Kanagom, barvy žádné, máminy nůžky a pilník z manikůry. Největší tragédií pro mne bylo, když mi po zálétání zůstaly obtisky z boku letadla přilepené na prstech. Až v roce 1980 jsem nabarvil své první letadlo a to zelenou barvou, kterou měl otčím na okapy. Takovou kamufláž tu ještě nikdo neviděl. Až do roku 2003 jsem si myslel, že nejsem normální, když si stále lepím modely. Ale v tom roce jsem zjistil, že jsou určité časopisy a následně i modelářské kluby a soutěže. A teprve od té doby jsem se začal učit skutečné modelařině. Proto hlavu vzhůru a mnoho dalších a stále lepších modelů. Plastu zdar =; .
Člověk se celý život učí a stejně prostý umře.

Jsme na tom prakticky uplně stejně a podobně :D. jenže já ten svůj slepil o 8 let později :D.....Můj první byl MiG 19 od KP a první barvený Su-25 ve čtvrtce (co bych za něj ted dal).... barvil jsem ho barvami co mi tatík (lakýrník) dotáhl z práce.. nějaká zelená, hnědá a modrá na spodek):D.. no obisky jsem napatlal po fantazii a neřešil :D..
člen štětečkové galaxie č. 8
Agnar

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky