To na tanku je ušpinenie, alebo hrdza? Z obrázkov mi to skôr pripadá, ako tá hrdza. Ale možno, že je to len fotkami. Z celkového pohľadu mi na modely absentuje spracovanie niektorých detailov, napr. zadné svetlá vôbec nemáš nafarbené. Taktiež sa mi nepáči tá hviezda na čelnom pancieri, neviem či si to tak dal zámerne, ale pripadá mi to, ako by sa Ti dekál pri nanášaní roztrhol. Každopádne by som to nahradil novým dekálom, príp. nastriekaním novej hviezdy.
tu hviezdu v strede som narezal zamerne,a to svetlo este bude zafarbene ,ale este neviem ako...cely tank som naniesol hrdzou...nie je to spina ..planujem to osadit na dreveny podstavec ktory si robim..bude tam napsiane ,nieco v tom zmysle ze je koniec vojny a tank je odstaveny ..inak beriem kritiku,chcem aby sa nie len mne pacila moja praca ale aj druhym..i ked kazdy ma svoj vlastny styl.-)
nemyslim si...videl som odstavene tanky z druhej svetovej vojny pri londyne..zbiera ich jeden chlapik..tiez boli zhrdzavene ale su pojazdne stroje... a ako som pisal,dam to na podstavec s tym ze tam bude pisane koniec vojny...niekde na parkovisku....-) ale beriem vsetku kritiku.-)
Ahoj. Hnedka na první fotce mě trklo do očí, že je pás na pravé straně tanku špatně (naopak), dál hlaveň u kulometu jsi mohl provrtat určitě by to zlepšilo vzhled. Dobarvit pediskopy hlavně u velitelské věže spolu se světlama by chtělo, pak se mě zdá že dekály moc svítí "jako nové". Škoda že jsi neprovedl wash a dry-brush a nakonec sem mě moc nezdá to množství rzi a absence odřenin.
dakujem za tie pasy.-)) uz je to v poriadku....inak kazdy tank nemusi mat odreniny...a ta hrdza...tak som sa rozhodol..a jasne tie periskopy a svetla dorobim...a ta hlaven gulometu... uz do toho rypat nejdem radsej....-)