Tak sem konečně naštětkoval korbu a věž, kolečka sou v lakovně. Ještě se rozmejšlim zda ty schurtzny tam dam ty ze stavebnice, nebo udelam nový z plechu? Co vy na to?
No ja sem je vystřihl v pohodě z tenkého plechu, práce asi na 15min, výsledek se mě líbí mnohem víc než ze stavebnice, kde mají tloušťku spíše pancíř. plátů. Ale je to na tobě...
Mě se u toho jedná spíš o to zavěšení z leptu, než o samotné plechy kolem.Nebo to skombinovat. Já jsem dával na Pz.III Ausf.J a Ausf.H ze stavebnice plastikový a vypadá to celkem ok, ikdyž je to jen krabička a moc jsem se s tim nedělal.
Very nice, takhle peknej muj model rozhodne nebude ....Pokud nekde sezenu fotky s ponicenym prid pancerovanim tak by se z plechu delalo lip - ale sehnat fotky
Udělej to z plechu nebo 0,2 plastu, to krásně ohneš. Pro mě je lepší to lepit na plast hlavně kvůli přepravě z práce,abych to nevorval po cestě.
Dík za pochvalu Pz.III,to jsou mé vlastní děti
Ja mam niekde doma jednu fotku, ale neviem ci je to presne to, co chces. Je na nej zniceny syrsky tank, a cast schurzen ma vpredu odtrhnutu od uchytov, ale stale drzi na zavese tych bocnych dvierok, takze je zalomena asi v pravom uhle. Len by som to musel pohladat, a hlavne nemam doma skener, takze by to trvalo dlhsie, kym by som ju sem dal.