Možná to někomu přijde brzy,ale nevěděl by někdo pánové,od jakého datumu je plánovaný předprodej vstupenek?Rád bych tam letos vyrazil a je dobré býti připraven...
Nechci vypadat nevděčně,ale tam jsem už koukal .Loňské info...taky jsem na to přišel až na podruhé.A na Ticketportalu zatím nic.To já jen jestli někdo neví něco víc.I tak dík
Podľa mňa je absolútne zbytočné kupovať vstupenku cez web. Majú to organizačne dobre zmáknuté, lístok sa dá kúpiť bez problémov pri vstupe do areálu(ak niekomu nevadí čakacia doba cca 20-30 sekúnd).
Veru tak je, zatial podľa mňa nič čo stoji za 10 Eur, nejake tie vrtuľáky mi tu lietaju pri letisku nad hlavou každy den a civilne nakladne a podobne stroje tiež nakladam batožinou a nakladom skoro každy den takže to premňa nieje lákadlo...snad ale toho este pribudne a oznamia nejake dobre stroje.
No minuly rocnik bol asi momentalne najvydarenejsi.Tie Baltic Bees by som radsej ako nieaku bombu neudaval ako to maju na stranke videl som ich raz a neviem,neviem to je len moj nazor.Cim dalej je na leteckych dnoch menej nadzvuku a to je skoda ten je najzaujimavejsi a nieaky ten oldtimer by mohol byt.Mohli by pozvat napriklad francuzsky Rafal maju noveho Display pilota ja som videl v Polsku este toho stareho a bola to uplna bomba asi najlepsie co som videl okrem Anatolija Kvocura v Bratislave myslim 92,alebo93 rok.
Ja som bol minulého roku po dlhom dlhom čase kedže predtým nejako to nikdy nevyšlo a tiež si myslím že to bolo fakt super, milujem lietajúce legendy P-51D som predtým nikdy nevidel a ta letová ukážka bola fakt fantastická dal z toho stroja skoro maximum a len som zíral čo to dokáže, Su-27 tiež pekny avšak pilot ho veľmi šetril. Strašne by som chcel vidieť v letovej ukážke nejaké Tornado, samozrejme nejaké tie Miginy , ako si spomínal napr Rafale, alebo F/A-18 atd. Viem a chápem že to je tažké ich zohnať a zorganizovať a že to nieje len tak že si človek povie čo chce a oni hned prídu, ale ked vyhlasujú že vraj to je stále lepšie a lepšie tak mňa nejaké dvojplošniky s priviazanými ženami veľmi neohurujú.
Bol som v 2012, paráda, minulý rok mi žiaľ ušiel. Teraz som na rozpakoch, keď pozerám program, či tam má vôbec význam ísť. Možno som rozmlsaný, ale ten program sa mi zdá vyložene slabý. Žiaden ozajstný ťahák, keď už nebolo možné zohnať niekoho zo zahraničia pre financie či vyťaženosť, nemohli sa ukázať aspoň naše MiGy? Merať takú cestu kvoli pár Zlínom v akože nemeckej "retro" kamufláži, no, musím popremýšľať.
Budem za starého nevďačníka,ale pamätám bratislavské letecké dni r.1992-2002 (cca).A tam boli štandartom také záležitosti ako Red Arrows,Frecce Tricollori,Patruila Aquila,Patrouille de France,Biele Albatrosy.To boli airshow,nie tento zjazd práškovačov,to aj na leteckom dni v Malých Bieliciach niekedy v polke rokov deväťdesiatych bol program lepší.Nič v zlom,nie je to sranda v takom zaprdenom chudobinci ako je SR zorganizovať tak náročnú zábavku akou je letecká šou.A prečo to celé vlastne presunuli z BA?Kvôli tým 10 dopravným lietadlám,čo za celý deň pristávali alebo odlietali z Ba letiska.
Ano, zlate SIADy 1992-2002 v Blave / hlavne som to mal z Trnavy blizko /!!! To bola parada...Russkie Vitiazi, Red Arrows, a vsetky ostatne europske skupiny, i nase rozpustene Biele Albatrosy...Anatolij Kvocur, Vaclav Vasek, Jozef Dunaj, Ivan Hulek, Zsoldos, francuzky kpt., na Mirage 2000-5, a jeho sudovity vykrut na minimalke...meno si uz nespominam, i ten ukrajinsky plk. na Su-27...meno si uz nespominam, premet dvojmot. transportneho Fiatu G-222 /z ktoreho vyvojom vznikol Spartan C-27/ ...a tak by som mohol pokracovat a pokracovat !
Ale nemyslim, ze by to neslo na Sliaci. Dva roky dozadu B-52, Taliani na akrobatoch, minuly rok, WW2 tatose ako Mustang, Lightning... Len tento rok je proste nemastny neslany. No nemohli priletiet aspon tie dva nase MiGy? To ich dualne vystupenie bola pekna podivana. Mam dojem, ze ak uz organizatori nevedeli zabezpecit ani toto domace predstavenie doslova spoza humna, potom nieco ozaj zlyhalo. Ci uz financie alebo organizacia ako taka.