nunymaster píše:jasně že nejlepší zelenina je prohnaná srzevá prasatko....bohužel pro mně se zatím situace zvrhla natolik že nevím zda na mně milovanou soutěž vůbec přijedu... zatím to je nejisté , zaměstnavatel je ZATÍM proti...![]()
Pard píše:Takže vážení,
slíbil jsem , že koncem týdne dám dohromady jídelní lístek a to plním![]()
snídaně
klobása , hořčice , křen, chléb 45,-
Vážení , přivezte hodně modelů ať je naco koukat![]()
a přijeďte zavřít letošní rok do Záchlumí. Na třicátém ročníku se na Vás hodně těším El presidento
![]()
![]()
Tomáš Studený píše:Pard píše:Takže vážení,
snídaně
a přijeďte zavřít letošní rok do Záchlumí. Na třicátém ročníku se na Vás hodně těším El presidento
![]()
![]()
Nevim teda te El prezidente na co se bodeš "koukat" kdež bodež zežrané na snidano jako přiloha k párkum a klobáskám![]()
![]()
. Ale sténě se k Vám ož těšime.
![]()
![]()
vrugeova píše:Možná vzít kastrolky a přivést zaměstnavateli nějaké menu![]()
Pokuď ovšem to taky není "slepá ulička vývoje"
![]()
Teda El Presidento, je to bomba!!Už sháním nějaké kastrůlky, neboť více jak 3 taková jídla za den už nedám
![]()
Renda píše:Hele Jiřine- to budeš i k obědu?- ty jo, ty budeš teda na rozkrájení po celej den
, aby měl kdo rozdávat ceny... Sorry
Pard píše:Tomáš Studený píše:Pard píše:Takže vážení,
snídaně
![]()
![]()
Nevim teda te El prezidente na co se bodeš "koukat" kdež bodež zežrané na snidano jako přiloha k párkum a klobáskám![]()
![]()
. Ale sténě se k Vám ož těšime.
![]()
![]()
Tož téda já se při snídani někde skovám , aby mě někdo nesežrálPřepiš mi to do správné hanáčtiny.Jinak jsem z hotov z toho , že přijedete ve třech autech a ještě se Špačkem
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník