Míra Zn.: Tam spadá, nebo by mělo spadat i výstroj osádky a jde o detail. Např. ten Hakl měl uvnitř bagáž, celty a pod. Moc hezky zpracované. Na mém modelu je plachta, lano, reservní články pásů, vše přichyceno řemínky. Uvnitř dva kulomety, nábojové schránky a munice. Vnitřek je volně přístupný, protože má model udělaný věnec a věž je jen na korbě posazená. Rozhodčími byl vnitřek zkoumán. bylo mi řečeno, že Tiger má kulomet, já ne.
Pavel Klouček: Máš pravdu, ale kde mají ty modely vidět převodovku a pod? Po této stránce jsou na tom cca stejně.
Jíří Brož: chceš tvrdit, že výstroj navíc se nepočítá? Možná má lana, lopatu a pod, ale kde je ten detail a mám výhrady ke zbarvení těchto věcí. Navíc to jsou věci jen z venčí uvnitř jsem toho moc neviděl. U mého modelu jsou i uvnitř. Tudíž se domnívám, že by to mělo být zohledněno. Ono dát na Tigera lano s lopatou je jedna věc a vybavit interiér i exteriér, kde jsou v měřítku 1/48 i přezky s trnem je druhá věc. A pokud se příslušná kolonka jmenuje "detail výzbroj výstroj" tak je to celkem jasný.