Kolegové modeláři, termín se opravdu nezadržitelně blíží. Hodnotné ceny jsou již nakoupeny (voní tradičně plastem) a tu nejhodnotnější jako již tradičně udělí firma Sharp Centrum Ostrava, tedy cenu Best of Show pro model s nějvětším počtem bodů. Letos to bude mikrověž Sharp, tak máte šanci ještě dokončit svoje soutěžní brusy a zabojovat. Kolegové z klubu Apollo Kopřivnice také udělí cenu "Poctivo zrobeny" modelu podle jejich výběru a mělo by to být něco regionálního a vysoce poživatelného!
Jestli je to regionální a vysoce poživatelného to tipuji na destilát ze slívek nebo již povýšila a zkvalitnila kopřivnická kitařská tekutina???
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Už se moc těším na známé tváře a pokec s nimi,loni sem nebyl tak jsem zvedavej na nové prostory. DUCHU opatrně v té první zóně,ale abych se ti přiznal jel bych s tebou hned. Je tam moc hezky,párkrát jsem tam byl a legálně a ještě jsem se v Kamenici vykoupal.
Ahoj, už včera odpoledne jsem byl s klukama z klubu na tradiční Luži v Heřmanicích. Partě z SPL mockrát díky za hezké odpoledne a spoustu hezkých modýlků... Přikládám odkaz na fotky: http://lukofan.rajce.idnes.cz/Luz-Herma ... _11.10-14/ Nashle a čus na dalších povedených akcích - mějte se fajn, LuKo