Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines) ‹ MODELÁŘ ‹ 2013
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

11/2013

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: 11/2013

Příspěvekod Aleš R. » 01 pro 2013, 19:36

Aleš R. píše:Nevíte jak s předplatným? Chtěl jsem zaplatit, ale jsou tam pouze varianty "elektronická" a "papír + elektronická". Loni jsem měl jen papírovou podobu, což mi stačí, ale ta vůbec není v nabídce?

Tak dík za rady. Ale chápu, že třeba Jezevčík tady musel řešit důležitější věci.
Nicméně, pochopil jsem, že se kvůli předplatnýmu musím přihlásit na dva weby. epredplatne sk a press.sk. To jsem nějak zvládnul, byť to press.sk funguje podivně (nepřišel mi aktivační email, ale registrovat znova nejde, protože můj email je používán, ), takže - na press.sk mám v košíku Modeláře, přistoupím k objednávce, vyskočí tam co objednávám, moje adresa, dám Ďalej, přijde další krok, okamžitě vyskočí hláška Chyba, vyberte způsob dodání. Pořad se mi zmenšuje okno o tu debilní reklamu v horní liště, takže oknem nejde rolovat, přičemž to následně spadne na nějakou úvodní stránku s nabídkou titulů. Kde a jak se zadává způsob dopravy?
(pokud má někdo pocit, že mě tohle hrubě kaká, tak má pravdu).
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod RomanV » 01 pro 2013, 21:13

Na tohle číslo jsem se obvzlášť těšil. Hlavně na BRDM od Jančiho. Tak nějak jsem tušil že ho brzo uvidím na vlastní oči a tak jsem s nějakým názorem radši počkal. Můžu říct ( a myslím, že mi všichni co ho viděli dají za pravdu) že fotky v modeláři ukazují přesně to co uvidíte ve skutečnosti - pěkně postavený model s vymazlenou povrchovkou :P Trochu se mi nepozdávalo zabahnění kol, ale autor mi zdělil že je dělané podle fotky. Ok, všechno v cajku. Článek je perfektní návod pro lidi kteří bojujou s povrchovkou stejně jako já a dík za radu abych worn effectu dával víc vrstev [-o< Už vím v čem byl problém :) Model byl po zásluze oceněn na PZ, gratuluju =D>
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.!
-"Má smutek. Nepřijímá!"
RomanV

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jezevčík » 02 pro 2013, 10:56

Aleši sorry, přehlíd jsem to.
Pokud chceš jenom papírový, bude teď v Mo složenka, případně kontakty pro platbu jsou na straně 11. S tím elektronickým nebo kombinovaným popiš prosím problém na predplatne@press.sk tam je zvlášť člověk řešící pouze troubleshooting.
Jezevčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 02 pro 2013, 11:46

Ne Jindro, vemu oboje, cenový rozdíl zanedbatelný. Díky, písnu jim.
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Moravčík » 02 pro 2013, 11:50

RomanV píše:Na tohle číslo jsem se obvzlášť těšil. Hlavně na BRDM od Jančiho. Tak nějak jsem tušil že ho brzo uvidím na vlastní oči a tak jsem s nějakým názorem radši počkal. Můžu říct ( a myslím, že mi všichni co ho viděli dají za pravdu) že fotky v modeláři ukazují přesně to co uvidíte ve skutečnosti - pěkně postavený model s vymazlenou povrchovkou :P Trochu se mi nepozdávalo zabahnění kol, ale autor mi zdělil že je dělané podle fotky. Ok, všechno v cajku. Článek je perfektní návod pro lidi kteří bojujou s povrchovkou stejně jako já a dík za radu abych worn effectu dával víc vrstev [-o< Už vím v čem byl problém :) Model byl po zásluze oceněn na PZ, gratuluju =D>

ďakujem Roman, za pochvalu aj sa príjemný pokec v sobotu, verím, že sa stretneme skôr než na PZ 2014 :-)
http://www.eastmodels.sk
Ján Moravčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Michalovič » 02 pro 2013, 20:14

To BRDM bolo aj pre mňa hlavným ťahákom pre zakúpenie tohto čísla Modelára.
A môžem len potvrdiť a súhlasiť s tým čo napísal RomanV - znamená to, že Janči vie nielen perfektne postaviť model, ale že to vie aj náležite dobre nafotiť.
Ostatne sa to potvrdilo už pri predstavení odminovacej T-55ky v Modelári č.2/2013, kde fotky tiež výborne vystihujú to, čo modelár uvidí, keď si model pozrie na vlastné oči niekde na výstave...
Martin Michalovič

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Michalko » 02 pro 2013, 21:03

Pre mna bolo Janove BRDM jedinym dovodom, preco som si modelara po cca pol roku opät zakupil. Nie ze by boli ostatne veci zle, naopak vela z nich sa mi pacilo, ale BRDM ma donutilo ku kupe. Gratulujem k paradnej 72-ojke. ;-I
David Michalko

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na 2013