Je mi to jasne. Mne by tych penazi bolo tiez luto a urobit s toho vrak
Aj ked co sa tyka podkladou tak fotiek zostrelenych "mixerov" mam cele kopy a to skoro na kazdy typ od Loah po Jolly Greena
To Jack memohl by jsi mi prosim nejake fotky sestrelenych popripade prostrilenych loachu posat mailem??? Marty.smiley@seznam.cz diky
to all nemate nekdo fotky nebo detaily na M274 Mule?????????mam ten setik od dragonu a chtel bych s tim neco vykouzlit:)) diky mocc
2 jack tak se pochlub:))taky se mi libi uhacka
2 zdenek diky moc jeste jeden dotaz jakou jsi pouzil agamku na sve mule????v navodu pisou jen DARK GREEN a ty jsem nasel 4:))
Prepacte chalani ale este sa nemam cim "pochlubit" ono uz sice mam stavebnicu UH1 od academky asi rok dom a uz mam dokonc aj vacsinu podkladou (co zabralo asi 3 mesiace) co potrebujem ale ma to jeden hacik na stole som mal asi 4 az 5 modelov techniky ktore potrebovali dokoncit a aj ked strasne tuzim zacat to UH chcel som ich dokoncit (dobry pocit na dusi ) ...(a medzitym som mal par zakaziek na stavbu´takze som nerobil len do svojej vitrinky)
jedine ze by ste chceli vidiet vylisky asi to znie ako sobra vyhovorka co ?? ale mam teraz este jedno zakazkove T 34 vzor 41 od Dragonu na stole a potom hned zacinam s UH
Takze potom sem mozem hodit niake foto zo stavby a tak .....
A niak moc na sutaze nechodim ale to UH by som chcel vziat do Koprivnice (to mam zo SR asi najblizsie na poriadnu "tezkou akci")
takze tam to mozno bude k videniu aj "life"........... samozrejme vsetko podmianuje cas a cash a asi aj to ako dobre sa mi to podari urobit