Zdeněk Petrovič píše::roll: člověče na co chceš porád fotky?Osobně považuji Osprey za solidní nakladatelství,které si nebude kresby vycucávat z prstu![]()
Jestliže Ti nestačí camo v kresbě tak nikdy nic nepostavíš,máš alspoň kresbu tak máš čím to camo podložit.
Když se budu spoléhat jen na fota tak nikdy nic nepostavím![]()
Tohle je nejlepší cesta stát se oním "teoretikem"takhle to bylo a takhle ne !!!!!!!!!!!!!
Kdyby například fi. Montex řešila jen fotografie tak v životě nevydá vykrývací masky na M 113 z NAMu,mimochodem"BOOZE HOUNDS" je tam taky a ještě k tomu s jinou věží než ve Squadronu.![]()
No a co? Podklad na camo je tak co bych řešil.![]()
![]()
Nejlepší když se ještě někdo přidá a nebude se mnou souhlasit a můžem tu mít "nový kolotoč "
jako kolem jednoho nejmenovaného modelu v jednom nejmenovaném "bulvárním" plátku![]()
Mimochodem modelářském.![]()
Tohle všechno tady píšu jen proto aby jsi si uvědomil,že ty maníci fakt neměli čas fotit každou mašinu kolem dokola jen proto aby možná někdo v budoucnu moh dát fota k modelu.
Jen jsem napsal můj názor,všem ,které to nadzvedlo se omlouvat nebudu,je to prostě jen můj názor,ale dokládání fotografií ,když mám barevnou perokresbu v solidní publikaci se mi zdá zbytečné.
Foto fakt nemám a osobně o "EL TORRO" uvažuji taky neb je to jediné pro mne dostupné camo M-113 hodící se časově i jednotkou k M 551 kterou mám do budoucna v plánu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dík já myslel že ty máš všechno přesně podle fotek tak teď už to mam jednoduší vyperu si nejakou kresku a podle ní to udělám a bude po ptákách.
23let
Rozestavěno:
Nashorn
Hotovo:
Litva1941
StuG40
Rudý Sdkfz.251/16
Valentine z Tobruku
Rozestavěno:
Nashorn
Hotovo:
Litva1941