Díky za příspěvek, Martine, něco snad vidět přece jen bude, Ondra mi zrovna poslal diodu pro instalaci v kabině, jakou použil u své Němky, takže díky jeho laskavé pomoci to nezůstane utopené ve tmě. Navíc vnitřek BR86 je přece jen trochu přístupnější k nakouknutí než lokotka s plnými dveřmi. No a když už jsem v tom, tak hned pár čerstvých obrázků, začal jsem i s trochou té patiny, krapet rzi kolem výmyvek, něco málo na dvířkách topeniště a v přední části podlahy - ty podivné světlejší mapy na přední stěně vypadají ve skutečnosti dost dobře a úplně jinak, zato na fotkách sakra blbě - akorát na té fotce skrz okno v oblasti pod pružinou to odpovídá realitě - fotograf ze mě nikdy nebude budu na tom ještě dělat stejně jako na podlaze, nějaké ty mastné fleky apod. až připojím levou stěnu. V podstatě to nehodlám přehánět, lokomotiva byla postavena jen dva roky před válkou, tedy zánovní kousek.
ou luxus... kdybys na té druhé fotce byly vydět koleje a ne stůl tak by to vypadalo jakko odopravdický ( no ale stejně jsem si nejdřív myslel že ta druhá foto je fotka doopravdický loko
Děkuju za komentáře pánové, ted během léta toho moc nebude, protože jsem od rána do noci v práci a volného času je jen velmi poskrovnu. Navíc kus toho musím věnovat ještě jinému projektu, který bych rád v dohledné době dokončil. Tak aspoň pár fotek z toho vedlejšáku, vše ve stadiu rozpracovanosti
Díky, mně naštěstí jedna stačí, ale každopádně se to může někomu hodit, protože jsem poslední dobou često četl, že je celkem problém ji sehnat Já jsem maličko pokročil, dodělal levou stranu kabiny, osadil stěnu a střechu, která neseděla až úplně ideálně, ale podařilo se. Do krytu světla jsem zabudoval LEDku od Ondry Nadrchala, která by štěrbinou v něm měla poskytnout dostatek světla k prosvětlení kabiny
Děkuju všem pánové za komentáře. S tou štěrbinou je to taková kulišárna, nechtěl jsem to dělat úplně bez krytu, uvažoval jsem chvíli nechat ho odklopený a nakonec to zkusil tahle - zdá se to propouštět dostatek světla. Na sedačkách a zbytku podlahy ještě zapracuju, taky mám v plánu nějakou olejničku nebo tak něco, stejně jsem ještě ani nesáhl na dveře a vnitřní tendr potřebuje dokončit, takže do uzavření kabiny je ještě času dost. Před tím se pokusím to líp nasvítit a udělat trošku důstojnější fotky
Díky chlapi, udělal jsem pár fotek na lepším světle, ale i tak je vidět, že focení není moje silná stránka Jinak postup na stavbě veškerý žádný, uprostřed sezony je to honička