Pak mam cca stovky vlastnich fotek. Podarilo se mi udelat taky dalsi stovky fotek, kdyz byla lokomotiva v odstavce nad kanalem. Bez nich by to bylo hodne krusny. Tady je par jako sample

Aleš Chmelař píše:No, mám sice strojní průmyslovku, ale tenhle výkres bych tedy malovat nechtělKoneckonců bych se ho snad i bál použít. Hodně štěstí do další práce Ti Ondro přeje jeden z početných obdivovatelů...
DOSKOČIL MICHAL píše:tedy to je nádhernej výkres, kdybych měl kopii, dám si ho do bytu na zeď , šlo by to kdyžtak nějak domluvit ?...... shánim takhle hvězdicový motor, ale všude jsou jen části, nikde celek ....
DOSKOČIL MICHAL píše:tedy to je nádhernej výkres, kdybych měl kopii, dám si ho do bytu na zeď , šlo by to kdyžtak nějak domluvit ?...... shánim takhle hvězdicový motor, ale všude jsou jen části, nikde celek ....
Jakub Vilingr píše:Obě ty lokomotivy mají stejný podvozky tedy jo? ....................
DOSKOČIL MICHAL píše:.... je to úžasný. Já hlavně nechápu, jak na to můžeš mít čas .... a nebo jsi k tý abnormální šikovnosti i děsně rychlej . Mě se brzdy líbí i takto , v barvě to bude jiné ....
Aleš Chmelař píše:No, to nejsi Jakube sám. Také hltám každou novinku. To odlévání prostě nemá chybu...
Ondřej Nadrchal píše:Je to tak, maji stejne podvozky i ramy. Lisi se az o neco vyse. A navic je u kazde loko stejny predni a zadni behounovy podvozek, coz mi ulehcilo spoustu prace.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků