mechwarrior píše:parádička, ono se to staví když je dostatek podkladů co bych za to osobně daljinak skromnej dotaz? jak si dělal ty popisky? už si měl obtisk nebo ti někdo natisk bílou? a neříkej že si to vyřezával, to bych ti nesežral . jinak opět
![]()
![]()
![]()
Baryk píše:Bych to nepatinoval, vypadá to dost dobře i bez patiny. Nebo jen hoooooodně decentní, ale jak na to ti neporadim, sám nevim.
nedlloyd píše:Rád vidím pokrok. O patině černou jsme se už bavili tehdy na Proseku, těžko říct kudy na to... nepatinovat?
Pa3k-Mk.II píše:Vážený Pane. Surne potrebujem poslednu čast serialu o odlievaní pretože ja odlievam iba bublinky,(to sa nedarí zas Vám). Neviem ako na to.
A ešte dajte návod na nejake FAJNE ANTIDEPRESIVA, Slivovica už nezaberá...
KLingO píše:inak to cislo by som asi zriesil ako na prilozenom obrazku .. tie cisla ak sa nemylim boli smaltovane takze by sa obijali ako vana alebo hrnce
Jindřich Bernt píše:Ahoj, jakou patinu tam chceš dělat, saze, prach a opršení ? Jinak to máš samo zcela perfektní.Jo a prosím Tě, jak daleko za komínem bylo znát začouzení lokomotivy sazemi? Abych zase něco nezvoral. Dík.
grave_digger píše:Ondro, máš nějakou alternativu pro modrý Elastosil M4615, není a podle slov prodejce asi hned tak nebude, myslím v Brně, na internetu jsem našel jen několik málo firem, které berou od tohoto výrobce - Wacker -(3 v Německu a 1 v Anglii), ale bud nemají právě tenhle měkký anebo ti dají jen třicet kilo. Technik z brněnské firmy je na služebce a mobil nebere, chtěl jsem s ním pořešit alternativy.![]()
Díky
G.S.PATTON píše:A nešly by naznačit ty saze lehounce suchým štětcem? Mě se to takhle moc líbí, až skoro škoda to nemít jako muzejní exponát...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků